Ok, ale jak znudzi Ci sie już buda z napedem to daj znać równiez chetnie przygarne :mrgreen:IC69 pisze: jak Ci się już znudzi ten napis, to ja chętnie go przygarnę
[B4 1Z] Rezanie Ori Grila w Czerni.
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja malowałem grill (nie oryginalny) i znaczek na ori grilu moim zdaniem najlepszą dostępną farbą na rynku - aerozol Śnieżka acryl do felg (mat) gril jest pomalowany już od 2 lat i niema odprysków, znaczek ma kilka odprysków bo nie chciało mi się go dokładnie zmatowić... Nie używałem żadnych gruntów, podkładów czy tym podobnych. Papier wodny 800, benzyna ekstrakcyjna do odtłuszczenia i dobrze wymieszana farba i trzyma do dziś a autko zawsze myję kaerscherem i gril jeździł też przez zimy ( a u mnie na drodze istna solniczka) także jest git.
Co do Twojego rezania dobry pomysł - pochwalam. Folia na pewno będzie na wieki ale jeśli była matowa to się wyślizga z czasem w niektórych miejscach.
Co do Twojego rezania dobry pomysł - pochwalam. Folia na pewno będzie na wieki ale jeśli była matowa to się wyślizga z czasem w niektórych miejscach.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Jacek, na pierwszych fotach masz tam ta folie w takim niebieskim pudełeczku, z allegro w opisie folia termokurczliwa do progów i słubków w arkuszu 11x200cm. Dzisiaj przegladałem allego i ukazały sie równiez arkusze o wymiarach 16x150cm...Oofol pisze:a jakiej folii używałeś? takiej matowej na metry z allegro?
- Slawoaudi88
- Forum Audi 80