IC69 pisze:Ja mam pytanie z innej beczki...jakiej jakości jest ta skóra, którą jest obszyta ta gałka?
Hyyy cieżko stwierdzić bo słabo znam sie na skórze i nie wiem czy jest ona prawdziwa czy syntetyczna, jednye co wyglada na oko i w dotyku ze chyba jest cieńka ale to moze tylko byc omylne stwierdzenie, czy sie wytrze okaze sie w praktyce, jak tak to kupie spowrotem ori galke. Dołanczam jeszcze fote z widoku w nocy, torche slaba ale coś tam widzac, na żywok kolor jest bardzo zblizony do tego co jest w przelacznikach, wydaje mi sie ze koles ten co robi te gałki dobiera kolor mniej wiecej pod dany typ auta, bo przy zakupie nalezy podać , rok produkcji, rodzaj nadwozia i silnik. Musze nadmienic iz gałka nie razi w oczy co jest bardoz istotne i czego sie obawiałem jak widac o tym przynajmniej pomysleli konstruktorzy tego cuda.
Bajera :mrgreen:
Myślałem też o takiej, ale sposób podświetlania bym inny zrobił.
Podpiął bym się pod podświetlanie włączników zamykania - otwierania okien. <lol>
Dlaczego :?:
Booooo jak wyłączysz silnik to przez jakiś czas dalej jest podświetlane <urodziny> ale to szczegół
Popieram, wygląda nieźle. Wyobraźcie sobie jakby to wyglądało gdyby (ot tak, dla bajeru) dodatkowo świeciła się cyferka, z info. jaki w danej chwili mamy zapięty bieg...
minon1 pisze:Podpiął bym się pod podświetlanie włączników zamykania - otwierania okien.
Dlaczego
Booooo jak wyłączysz silnik to przez jakiś czas dalej jest podświetlane ale to szczegół
Dobry pomysł, ale to troche było by trzeba wiecej kable pociagnac az pod kierownice moze skusze sie o przerobienie patentu Tylko to też ma swój jeden minus nie bedize podswietlania dopuki nie właczymy zapłonu, ale to chyba nie przeszkadza w niczym.
Solskier mam takie pytanko co zrobiłeś w tym Golfie którego miałeś w 2006r że wyciągnąłeś z niego 123 KM? Ja mam taki sam silnik w moim Audi i 75KM to trochę za mało .
Solskier mam takie pytanko co zrobiłeś w tym Golfie którego miałeś w 2006r że wyciągnąłeś z niego 123 KM? Ja mam taki sam silnik w moim Audi i 75KM to trochę za mało .
Takie pytania kieruj na PW albo na GG, na PW odpisałem Ci szczegółowo.