[B4 Sedan] Rezanko tylnych lamp
http://img521.imageshack.us/my.php?image=lampytyiv3.jpg
tu jest fota zwykłego tyłu z tymi lampkami. tez chce to robic tylko jedno mnie zastanawia. sprej czerwony bedzie sie odznaczał od reszty lampy, czy mozna by to jakos zniwelowac? albo czy znacie jakas firme spreja co ma odcien zblizony do lamp?
P.S a tak wogole to seryjnie od czego to sa lampy?
Edit by UFOtm: to jest fotka tylu wlasnie color edition...po malowaniu na zdjeciach wychodzi zawsze inaczej a w rzeczywistosci jest prawie idealnie...
tu jest fota zwykłego tyłu z tymi lampkami. tez chce to robic tylko jedno mnie zastanawia. sprej czerwony bedzie sie odznaczał od reszty lampy, czy mozna by to jakos zniwelowac? albo czy znacie jakas firme spreja co ma odcien zblizony do lamp?
P.S a tak wogole to seryjnie od czego to sa lampy?
Edit by UFOtm: to jest fotka tylu wlasnie color edition...po malowaniu na zdjeciach wychodzi zawsze inaczej a w rzeczywistosci jest prawie idealnie...
Ostatnio zmieniony 21 lut 2010, 17:46 przez Daras, łącznie zmieniany 2 razy.
To nie są ori lampy ze zwykłej B-4(mowa o czarnym "Bilowym Turbognojku")
pochodzą z wersji Color Line lub Limited Edition <lol>
pochodzą z wersji Color Line lub Limited Edition <lol>
Ostatnio zmieniony 21 lut 2010, 17:15 przez FranoF1, łącznie zmieniany 1 raz.
hmmmm
dzis poszły jedne ori za 150zeta. teraz mam na karku wymiane rozrządu itd... wiec na razie nie mam kaski na to.
jak mówicie ze to srebrne Audi ma pryśniete to calkiem calkiem mu to wyszło tylko czy wiecie sprej jakiej firmy ma odcien bardzo zblizony do odcienia lamp? nie chce zeby sie mocno odznaczało bo bedzie wyglądało gorzej niz bez malowania :roll:
dzis poszły jedne ori za 150zeta. teraz mam na karku wymiane rozrządu itd... wiec na razie nie mam kaski na to.
jak mówicie ze to srebrne Audi ma pryśniete to calkiem calkiem mu to wyszło tylko czy wiecie sprej jakiej firmy ma odcien bardzo zblizony do odcienia lamp? nie chce zeby sie mocno odznaczało bo bedzie wyglądało gorzej niz bez malowania :roll:
Nie jest spko w dzien jak wbije sie wsteczny to widac biale swiatlo jednak w nocy na wstecznym mozna zauwazyc taka lekka rozowa poswiate to taki efekt uboczny malowania. Tylko 2 warstwy lakieru mozna nalozyc na swiatla. Lampy cofania maja troche ciemniejszy plastik i dlatego nie ma idealnego koloru czerwonego jak to ma miejsce w pozostalych lampach.ramzes13 pisze:A jak z przegladami. Nie czepiaja sie w Polsce do takiej przerobki lamp?
Tutaj oryginalne lampy tylne ktore maja do polowy czerwone pole w swiatlach cofania.
Jest to seria lamp Hella Color Edition bardzo rzadko spotykane.
Jest jeszcze jeden patent na zrobienie swiatel cofania na czerwono. Wyglada to tak wiem jak to zrobic. To nie jest zaden Virtual Tuning Wlasciciel tego B4 poszedl dalej i ma obecnie lampy amerykanskie tez zrobione tak jak te.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2008, 12:04 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja mam Jedna z bialym kwadracikiem a druga z paskiem bialym biale jest delikatnie dymione, obie nie malowane niczym ori Hella. tak bylo jak autko kupilem, mialem cos z tym zrobic ale stwierdzielm ze jak juz rezac to porzadnie czyli w przyszlosci moze blenda od cabrio z tzrecim stopem pojdzie albo.... albo sam nie wiem co, narazie zostaje bez zmian.
Jak by ktos chcial us/japan to prosze bardzo <ok>
http://www.allegro.pl/item282433101_lam ... japan.html
http://www.allegro.pl/item282433101_lam ... japan.html
Kierunki do B3 mozna zamontowac od B4 Avant i po sprawie. Słonik ten gosciu uzyl do tego czerwonej folii do oklejania lamp ktora przepuszcza swiatlo.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2010, 17:52 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.