[B3 ,B4] tylnia klapa
[B3 ,B4] tylnia klapa
Witam
Jak na razie nie miałem się czym pochwalić i niewiele bym mógł wnieść, ale postanowiłem że pokaże jaki miałem pomysł na zabudowę tylnej klapy.
Od zakupu klapa była "goła" widać było wiązki kabelków idących do poszczególnych świateł, więc postanowiłem to jakoś ukryć.
U znajomego tapicera wysępiłem trochę filcu i postanowiłem problem jakoś zażegnać.
kupiłem kilkanaście zaczepów, po 60 gr każdy i zabrałem kredę.
Nie mam niestety foto story, a jedynie efekt końcowy.
Obrysowałem kontur klapy kredą, później naznaczyłem miejsce na zaczepy. Obciąłem i założyłem. Docinanie nożem do tapet i było ok. Cała operacja zajęła mi ok godziny, oczywiście nie obyło się bez pomocy w trzymaniu materiału, bo ciężko zaczepy wchodziły, jednak jestem zadowolony z efektu końcowego.
Co o tym myślicie?
Jak na razie nie miałem się czym pochwalić i niewiele bym mógł wnieść, ale postanowiłem że pokaże jaki miałem pomysł na zabudowę tylnej klapy.
Od zakupu klapa była "goła" widać było wiązki kabelków idących do poszczególnych świateł, więc postanowiłem to jakoś ukryć.
U znajomego tapicera wysępiłem trochę filcu i postanowiłem problem jakoś zażegnać.
kupiłem kilkanaście zaczepów, po 60 gr każdy i zabrałem kredę.
Nie mam niestety foto story, a jedynie efekt końcowy.
Obrysowałem kontur klapy kredą, później naznaczyłem miejsce na zaczepy. Obciąłem i założyłem. Docinanie nożem do tapet i było ok. Cała operacja zajęła mi ok godziny, oczywiście nie obyło się bez pomocy w trzymaniu materiału, bo ciężko zaczepy wchodziły, jednak jestem zadowolony z efektu końcowego.
Co o tym myślicie?
-
- Forum Audi 80
ysiul, coś w tym jest, ale tam same potrzebne rzeczy są . Płyny , olej , gasnica, linka, i skrzynka z narzędziami. Widziałem jak wielu na fotkach ma puste bagazniki, gdzie zatem trzymają narzędzia , czyżby specjalnie dla fotek każdy opróżniał bagażnik . Mam tez w bagażniku butlę 45ke, w kształcie koła, zastanawiam się nad jakimś patentem, aby to wszystko jakoś fajnie zakryć - niestety tym samym zmniejszyc przestrzeń bagażową.