[ 80 B4 ABK + lpg]
Witam koledzy, ok miesiąc temu samochód zgasł nie działał obrotomierz więc wymieniłem cewkę na zamiennik za 95 zł. działa, do dziś zgasł i ponownie nie działa obrotomierz, iskry z cewki też brak i jest gorąca ale jechałem samochodem więc chyba ma być gorąca? co dalej robić, w tymtępie wymiany cewek każdy kilometr wychodzi bardzo drogo. proszę o pomoc.
[80 B4 ABK + lpg ] brak iskry silnik zgasł w czasie jazdy
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
witam jest kolejna cewka tym razem używana za 70zł. jest też nowy regulator ciśnienia na szynie paliwowej i przeprosiłem niebieski czujnik temperatury, a Audiol zapala jak by chciał a niemógł. trzeba pokręcić rozrusznikiem i jak załapie to po dodaniu gazu szarpie i najlepiej to by zgasł. na gazie bez problemu śmiga że gwizd, cóż poradzić. co jeszcze zmienić? pomocy!!! bo go sprzedam i kupię SAABA
[ Dodano: 2011-05-19, 18:56 ]
czy nie jest przypadkiem za niskie ciśnienie paliwa 1 atm (pomiar) na pompce? próbowałem też zaciśkać powrót z szyny paliwowej i nic wymienić pompkę paliwową? proszę o pomoc!
[ Dodano: 2011-05-19, 18:56 ]
czy nie jest przypadkiem za niskie ciśnienie paliwa 1 atm (pomiar) na pompce? próbowałem też zaciśkać powrót z szyny paliwowej i nic wymienić pompkę paliwową? proszę o pomoc!