[80B3 1.8s] "dziwne zachowanie obrotów.......pomocy&quo
[80B3 1.8s] "dziwne zachowanie obrotów.......pomocy&quo
mam audi 80 1.8s 90 km. Jest z 1991r. i chodziła przez cały czas na 95. Ostatnio kumpel namówił mnie zebym zalał 98 i tak zrobiłem. na 95 kręciła do 5 tysięcy...zamulona chyba.........a na 98 zakręciła do 6tys. i gdy zdiąłem nogę z gazu wskazówka spadła znaczne niżej niż zwylke...silnik dostał jakiś wibracji i zgasł.co może być tego przyczyną????dodam że zawsze wskazówka była tak na 1000obr/min a w tym momęcie spadła tak na 700..........co to może być?????????
Ostatnio zmieniony 14 maja 2009, 08:29 przez Dondawid, łącznie zmieniany 3 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Dondawid, proponuje dobrze zapoznać sie z regulaminem. Już dwa razy moderatorzy zwrócili Ci uwagę na nazywanie tematów.
Odnośnie samej treści Twoich wypowiedzi, czy używanie po "sto" razy pytajników, przecinków itp pomoże Ci w rozwiązaniu problemów- chyba nie. Nie nadużywaj znaków interpunkcyjnych bo to również jest niezgodne z regulaminem.
Pozdrawiam.
Odnośnie samej treści Twoich wypowiedzi, czy używanie po "sto" razy pytajników, przecinków itp pomoże Ci w rozwiązaniu problemów- chyba nie. Nie nadużywaj znaków interpunkcyjnych bo to również jest niezgodne z regulaminem.
Pozdrawiam.