polecam spróbować neodymowy...jest naprawdę mocny więc powinien sobie poradzić <ok>trepek pisze:Magnes ferrytowy bądź neodymowy
lub coś takiego
http://allegro.pl/magnes-neodymowy-chwy ... 17775.html
polecam spróbować neodymowy...jest naprawdę mocny więc powinien sobie poradzić <ok>trepek pisze:Magnes ferrytowy bądź neodymowy
Niki20 pisze:Pewnie w ABT V coś namodzili. :mrgreen:shellah pisze:ps.Ale Damian przeca ty masz NG :lol:
Mnie się wydaje, że bez ściągania miski się nie obejdzie bo przecież olej jest lepki i nakrętka będzie się kleić... Ale próbować można.
O kucze, a ja swoją przy rozbieraniu udklejałem jakby ze złota była... W sumie złożyłem na tj samej bez mas, srilikonów itp. i trzyma jak nówka <wodka>MIODEK pisze:Uszczelka do ABT 13 zł Sknerusie
Skoro śturanie do dziurki na wszystkie sposoby nie pomogło, to micha w dół... Chociaż ściągajcie ja ostrożnie, to sie dowiecie, czy byliście blisko celu, czy daleko <ok> <wodka>pandamix pisze:próbowaliśmy wszystkich możliwości,z przechylaniem,dłubaniem,magnesem i nic,siedzi blisko wyjścia ale słychać ja raz na kilka uderzeń,zostaje ściągać miskę