Witam moj problem polega na ty ze ja wcisne gaz do konca moje audi(2.0e mchaniczny wtrysk) zaczyna umierac
, na przepustnicy jest tkaki wlacznik ktory sie uruchamia po wcisnieciu gazu do konca i on wlasnie jest przyczyna calego zamieszania. Moim zdaniem on powinien zwiekszyc dawke paliwa a w moim przypadku jest odwrotnie, i tu powstaje moje pytanie co trzeba wymienic zeby to funkcjonowalo tak jak ma byc. Bo aktualnie przegiolem blaszke ze on wogle nie dziala i jest ok tylko mi sie wydaje jak by to dzialalo to samochodzik by mial lepszego kopa. I jeszcze jedno pytanie wogle nie dziala ssanie jak by ktos wiedzial o co chodzi to byl bym wdzieczny za podpowiedz.
[B3 2.0E 3A] Problem po wcisnieciu pedału gazu do spodu
No ja tez mam gaz w sumie niedawno dopiero benzyne uruchomilem wymieniajac rozdzielacz wtrysku paliwa ale u mnie na gazie jest ok telko na bp jak dam gaz do konca to zdycha ale teraz jest dobrze ja ten wlacznik z przepustnicy wywaliem tylko ze ona powinna dostac wieksza dawke bp jak to sie wlaczy a u mnie cos jest nie tak i nie wiem co wymienic rozmyslam nad sonda lambda ale szkoda kasy bo nie jestem pewny czy to cos zmieni.