[Coupe B4 2.0] Problem z ogrzewaniem
ja niestety tak mialem z grillem odkad zmienilem grill jak jezdze po warszawie tak z predkoscia 140 km?h nie dogrzewa mi sie wyzej jak do 55 stopni jak tylko go troche przyslonilem tempreaturka sie podnioslazgredek27 pisze:A z tym zatykaniem przodu i sportowym grillem to za bardzo sie nie zgodze (przynajmniej w 1z-ecie) Wlasnie w sobote wymienilem termostat. grill zmieniony i teraz normalnie szybciutko lapie temp 90 stopni
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Trochę dziwnie bo oryginalny gril nie jest przesłoniony...! Cały od tyłu jest "goły"! Ja też zmieniłem i nie mam żadnych problemów z temperaturą przy żadnej prędkości.mrx1983 pisze:ja niestety tak mialem z grillem odkad zmienilem grill jak jezdze po warszawie tak z predkoscia 140 km?h nie dogrzewa mi sie wyzej jak do 55 stopni jak tylko go troche przyslonilem tempreaturka sie podnioslazgredek27 pisze:A z tym zatykaniem przodu i sportowym grillem to za bardzo sie nie zgodze (przynajmniej w 1z-ecie) Wlasnie w sobote wymienilem termostat. grill zmieniony i teraz normalnie szybciutko lapie temp 90 stopni
jaka masz chlodnice,bo ja miedziana ktora lepiej odprowadza cieplo niz aluminiowa :-Oofol pisze:
mrx1983 napisał/a:
zgredek27 napisał/a:
A z tym zatykaniem przodu i sportowym grillem to za bardzo sie nie zgodze (przynajmniej w 1z-ecie) Wlasnie w sobote wymienilem termostat. grill zmieniony i teraz normalnie szybciutko lapie temp 90 stopni
ja niestety tak mialem z grillem odkad zmienilem grill jak jezdze po warszawie tak z predkoscia 140 km?h nie dogrzewa mi sie wyzej jak do 55 stopni jak tylko go troche przyslonilem tempreaturka sie podniosla
Trochę dziwnie bo oryginalny gril nie jest przesłoniony...! Cały od tyłu jest "goły"! Ja też zmieniłem i nie mam żadnych problemów z temperaturą przy żadnej prędkości.
D