[B3 2,0 AAD] Problem z pompą paliwa
-
- Forum Audi 80
[B3 2,0 AAD] Problem z pompą paliwa
Mam taki problem padła mi pompa paliwa kupiłem drugą założyłem i znowu to samo jaka może być przyczyna elektryka sprawna bo sprawdzałem
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2013, 13:49 przez endriu2533, łącznie zmieniany 5 razy.
- DARODIABEL75
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
A wiec tak poprzednia zaczęła mi cieknąć wiec uznałem że czas na nią kupiłem używaną lecz z pewnego zrudła chodziła w aucie do momentu demontażu i niestety założyłem pochodził mi samochód około minuty i po wszystkim stanęła.
[ Dodano: 2010-02-01, 13:43 ]
Mam wrażenie że sie zatarła ponieważ odzywa sie tak jak by chciała obrucic a nie mogła nie mam pojęcia czym to mogło być spowodowane czekam na sugestie
Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-02-01, 13:43 ]
Mam wrażenie że sie zatarła ponieważ odzywa sie tak jak by chciała obrucic a nie mogła nie mam pojęcia czym to mogło być spowodowane czekam na sugestie
Pozdrawiam
A ile miałeś paliwa w baku? Bo jak jeździsz na LPG (nie wiem czy masz gaz) to powinieneś mieć ok 1/4 baku żeby pompa miała smarowanie, ewentualnie możesz zamontować odcięcie pompki i jak będziesz jechał na gazie to pompka nie będzie wtedy pracować. A co do problemu to radzę wymienić jeszcze raz i zobaczyć czy przewody są dobre i nie robią jakiegoś zwarcia.
-
- Forum Audi 80
A więc nie mam lpg pompe podłączałem do aku i tylko dyga nie chce pracować ide sprawdzić czy powrót paliwa mam drożny nie wiem czy to ma coś wspólnego ale sprawdzić mogę.
[ Dodano: 2010-02-02, 10:31 ]
Mam jeszcze takie pytanie czy te ustrojstwo na powrocie paliwa zaraz za przepływką mogło miec coś z tym wspólnego ponieważ wyjąłem to i niema przepływu co mam z tym zrobic
[ Dodano: 2010-02-02, 10:31 ]
Mam jeszcze takie pytanie czy te ustrojstwo na powrocie paliwa zaraz za przepływką mogło miec coś z tym wspólnego ponieważ wyjąłem to i niema przepływu co mam z tym zrobic