W bingo jest jako taka funkcja oscyloskopu (wystarczający do oceny pracy sondy). Dobrze by było też zobaczyć jak pracuje sonda i attuator podczas jazdy albo przynajmniej na podniesionych obrotach.BLUECONECT pisze:A do bardzo dokładnych pomiarów sondy służy oscyloskop i dobry 'fachman', który potrafi to właściwie odczytać
[B4 2.0 ABT] Problem z praca silnika
-
- Forum Audi 80
- Imię: Maciej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- BLUECONECT
- Forum Audi 80
Kolego 'Hroman' a zapłon to ustawiałeś?... U mnie ostatnio tak byłó silnik szarpał, b. źle chodził na zimnym, ale i na ciepłym był słaby... Pomogło od razu ustawienie zapłonu u gazownika, ale po analizatorze spalin! Przyspieszył delikatnie na aparacie zapłonowym i jest o niebo lepiej!!!!!
Analizator spalin pokazuje co jest w spalinacch.... i dzięki temu wiadomo czy mieszanka jest za uboga czy za bogata....
Analizator spalin pokazuje co jest w spalinacch.... i dzięki temu wiadomo czy mieszanka jest za uboga czy za bogata....

witam mam też nie jako problem z aubi 80 b4 92 rocznik silnik ABT po odpaleniu nie chce wejść na obroty i zaraz gaśnie pużniej po ponownym odpaleniu już jest lepiej deko po powolnym dodawaniu gazu wchodzi na obroty a jak jest rozgrzany to odpala bez problemu .Wymieniłem już ; PALEC , ŚWIECE , PRZEWODY NA BERU , KOPUŁKE, I ZAŁOŻYŁEM INNY APARAT ZAPŁONOWY i nie ma rużnicy pomuśćie bo już trace wiare ze znajde przyczynę 

- BLUECONECT
- Forum Audi 80