Witam klubowiczów. Niedawno kupiłem trochę zaniedbana B4-czkę i doprowadzam ją do ładu. Sporo potrzebnych informacji już znalazłem dzięki Wam ale mam problem z jednym ułamanym elementem. Nie mogłem znaleźć nigdzie co to jest i gdzie powinno być podłączone.
Na czerwono ułamana końcówka i element z którym jest połączona wężykiem a na niebiesko przypuszczalne miejsce ułamania którego nie jestem pewny.
Pozdrawiam
[B4 2.0 ABK] Problem z ułamanym elementem
Wtryskiwacz odłączony do zdjęcia bo silnik był gorący i ciasno trochę tam
Dzięki wielkie za pomoc.
Tak z ciekawości to co to za element który zaznaczyłem na czerwono na nadkolu? Jeszcze nie do końca rozpracowałem ten silnik Właśnie walcze ze skokami obrotów które w automacie są uciążliwe ale zacząłem od łatania niedokładności jak wyżej a później zajmę się jego ustabilizowaniem pracy jak te zabiegi nie pomogą.
Dzięki wielkie za pomoc.
Tak z ciekawości to co to za element który zaznaczyłem na czerwono na nadkolu? Jeszcze nie do końca rozpracowałem ten silnik Właśnie walcze ze skokami obrotów które w automacie są uciążliwe ale zacząłem od łatania niedokładności jak wyżej a później zajmę się jego ustabilizowaniem pracy jak te zabiegi nie pomogą.