no to gratki <ok> W Krakowie za Behr'a krzyczą od 100 wzwyż ...kędzior pisze:A ja zamówiłem sobie termostat firmy Behr. Cena to 40 zł. Więc będzie ori w rozsądnych pieniądzach.
[B4 ABT] prosta odpowiedź: jaki jest dobry termostat??
-
- Forum Audi 80
Re: [B4 ABT] prosta odpowiedź: jaki jest dobry termostat??
Kup termostat firmy Vernet będziesz zadowolony , prosto i na temat tak jak chciałeś w cenie się z mieścisz tą co napisałeś ja jeżdżę na Vernecie i paru moich kumpli też <yes>venol20 pisze:Drodzy Klubowicze proszę o prosta odpowiedź jakiej marki są dobre TERMOSTATY do audi ponieważ przesledziłem forum i już nie wiem sam. Jedni piszą że Wahler dobry, drudzy zeby takiego nie kupować. W sklepie mają FEBI I GETZA za ok 40zł, w serwisie zas 114zł. Powiedzcie moi drodzy czy coś raczej z tych dwóch pierwszych mogę kipić żeby sprawnie i bezawaryjnie działało? Proszę o jakieś dobre rady jaki i jakiej marki i za ile?
Panowie,
reasumując temat,
Na pytanie który termostat jest dobry:
odp: Orginał z ASO lub zamiennik firmy BEHR bez znaczka OOOO
Reklamacje: BRAK !
Kupowanie termostatów: Vernet, Wahler, Gates i in. to rosyjska ruletka.
Relkamacje: Z doświadczenia moge napisaść ze juz setki termosów wymieniłem. i wiele z nich do mnie wracało po jakimś okresie czasu z racji zawieszenia lub przepuszczania
Niestety ale muszę to zrobić ale Proszę Administrację o zamkniecie tematu i przyklejenie w odpowiednim dziale. Powód mojej decyzji uzasadniam brakiem możliwych rozwiązań tematu.
Albo Orginał albo Behr albo Vernet albo Wahler albo Gates
Innych nie ma :!:
reasumując temat,
Na pytanie który termostat jest dobry:
odp: Orginał z ASO lub zamiennik firmy BEHR bez znaczka OOOO
Reklamacje: BRAK !
Kupowanie termostatów: Vernet, Wahler, Gates i in. to rosyjska ruletka.
Relkamacje: Z doświadczenia moge napisaść ze juz setki termosów wymieniłem. i wiele z nich do mnie wracało po jakimś okresie czasu z racji zawieszenia lub przepuszczania
Niestety ale muszę to zrobić ale Proszę Administrację o zamkniecie tematu i przyklejenie w odpowiednim dziale. Powód mojej decyzji uzasadniam brakiem możliwych rozwiązań tematu.
Albo Orginał albo Behr albo Vernet albo Wahler albo Gates
Innych nie ma :!: