[80 B3 1.8 PM] Stracił moc
[80 B3 1.8 PM] Stracił moc
Tak jak w temacie zółw straszny. Do połowy gazu w zasadzie go nie ma dipero jak głębiej wcisnę to jakoś jedzie ale i tak to nie to co było.
Sprawdziłem sonde, zapłon, tps, czujnik temperatury i nic dalej kapa zamulony jest i tyle.
Robiłem test błyskowy ale ma mnie w d.....
Prosze o pomoc bo oszaleje.
Sprawdziłem sonde, zapłon, tps, czujnik temperatury i nic dalej kapa zamulony jest i tyle.
Robiłem test błyskowy ale ma mnie w d.....
Prosze o pomoc bo oszaleje.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2007, 15:01 przez bandzior, łącznie zmieniany 1 raz.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
audi 90
hej mam audi 90 22 benzyna mam to samo tez z niego muł rozpedza sie jak 1.6 nie wiem co jest ale to moze tez byc rozrzad bo kiedys poprzestawialem i nie wiem czy dobrze ustawilem ale cos mi sie nie podoba poojde i zobacze po ustawiam troche rozrzad
-
- Forum Audi 80
[80 B3 1.8 PM] problem z rozpedzaniem
witam
mam pewien problem. Moja niunia ma jakies problemy z rozpedzaniem sie. tzn jedzie i wszystko spoko ale jej vmax to 140km/h bylem dzis u 4 mechanikow zaden nie wie o co kaman sprawdzali zaplon,sprezanie i wszystko oki. co moze byc nie tak ? dodam ze jezdze tylko na vervie 98 i mam silnik 1.8
z gory dzieki za odp.
mam pewien problem. Moja niunia ma jakies problemy z rozpedzaniem sie. tzn jedzie i wszystko spoko ale jej vmax to 140km/h bylem dzis u 4 mechanikow zaden nie wie o co kaman sprawdzali zaplon,sprezanie i wszystko oki. co moze byc nie tak ? dodam ze jezdze tylko na vervie 98 i mam silnik 1.8
z gory dzieki za odp.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2007, 00:56 przez pogromca4, łącznie zmieniany 1 raz.