[b3 PM] zawór podciśnieniowy powietrza
- krzysiek11
- Forum Audi 80
Zdjęcia są,tylko żeby je zobaczyć musisz się zalogować, tak jak się logujesz do malowania posta.
Widocznie Biuro Polityczne tak ustanowiło,albo ja jestem niegramotny i wkleiłem tak,
jak bym chciau a nie mógł.
Zresztą KRZYSIEK 11 potwierdza,że w Twoim PM jest inaczej,to nie masz na co patrzeć.
[ Dodano: 2008-10-08, 10:31 ]
Faktycznie,z tym "zaworem" to się przejęzyczyłem - sorrrrry:)
Widocznie Biuro Polityczne tak ustanowiło,albo ja jestem niegramotny i wkleiłem tak,
jak bym chciau a nie mógł.
Zresztą KRZYSIEK 11 potwierdza,że w Twoim PM jest inaczej,to nie masz na co patrzeć.
[ Dodano: 2008-10-08, 10:31 ]
Faktycznie,z tym "zaworem" to się przejęzyczyłem - sorrrrry:)
Poruszam ponownie temat - potrzebuję część o nrach 049129630A - jest to zawór, o którym wspominaliśmy wyżej. Podobno w ASO babka ze 2 lata temu mówiła, że kosztuje to 173 zł... Stąd moje pytanie - gdzie jeszcze w Kraku mógłbym popytać o taką część. Ewentualnie jeśli znacie to podajcie namiary na jakieś szroty w Krakowie lub okolicach. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.
Dzwoniłem dzisiaj do ASO na Armii Krajowej - powiedzieli, że 156 zł i tydzień czekania. Jeśli możecie to podajcie adresy jakiś szrotów - ASO będzie ostatecznością... :mrgreen:
Dzwoniłem dzisiaj do ASO na Armii Krajowej - powiedzieli, że 156 zł i tydzień czekania. Jeśli możecie to podajcie adresy jakiś szrotów - ASO będzie ostatecznością... :mrgreen: