Witam,
na początku chciałem się przywitać, jest to mój pierwszy post oraz mój pierwszy samochód.
Wczoraj wieczorem podczas jazdy samochodem silnik zaczął się dławić, po chwili mu przeszło i przejechałem jeszcze jakiś kilometr, po czym sytuacja się powtórzyła.
Samochód stanął i już nie odpalił. Rozrusznik w ogóle nie kręci, na "pych" też nie pali.
Akumulator jest naładowany, światła świecą i wszystko niby gra.
Tutaj moje pytanie, co się stało z moim Audi ? To coś poważnego ? Rozrząd, rozrusznik ? Nawet brat mechanik nie wie co jest grane.
Proszę o wyrozumiałość oraz pytania, bo być może coś przeoczyłem przy pisaniu.
Pozdrawiam Paweł.
[B3 2.3 NG 136KM] Audi zaczęło się dusić i stanęło.
[B3 2.3 NG 136KM] Audi zaczęło się dusić i stanęło.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2013, 11:49 przez P4vLOx, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za szybką odpowiedź, aktualnie jestem w pracy a Audi stoi pod domem, więc zobaczę wszystko wieczorem.
@edit: brat zobaczył co z autem nie tak i okazało się, że miałem zwarcie na akumulatorze i padł na tyle, że nie dał rady zakręcić rozrusznikiem. Już jest wszystko okej.
Więc dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że szybko nie będę tutaj tworzył nowego tematu.
Pozdrawiam.
@edit: brat zobaczył co z autem nie tak i okazało się, że miałem zwarcie na akumulatorze i padł na tyle, że nie dał rady zakręcić rozrusznikiem. Już jest wszystko okej.
Więc dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że szybko nie będę tutaj tworzył nowego tematu.
Pozdrawiam.