[b4 cabrio 2,3 ng]magnetyzer
[b4 cabrio 2,3 ng]magnetyzer
witam. zamierzam sie z zamiarem kupna magnetyzera do mojego auta.czy ktos mial moze cos takiego zalorzone.i moze sie wypowiedziec. chodzi mi głownie o poprawe jakosci pracy silnika.slyszalem rozne opinie,ale nikt z moich znajomych tego nie praktykowal.jest to kosz 100 paru zlotych niby nie zbyt wielki, ale czy to w ogole dziala i jest sęs to zakładac.pozdrawiam.
Miałem.zakładane i na paliwie,gazie,powietrzy i płynie chłodniczym.
Cudów nie ma ale dla pewności robiłem pomiary spalin przed i po-różnica była zdecydowana-na + oczywiście.
Przyrostu mocy nie odczułem,różnicy w spalaniu wielkiej też nie było.Niby mit ale coś w tym jest.
Jeśli już to taki magnesik za 3tyś.pln.-ma się go na spory okres próbny.Potem to już decyzja kupującego.Ale są sprzedawane.
Cudów nie ma ale dla pewności robiłem pomiary spalin przed i po-różnica była zdecydowana-na + oczywiście.
Przyrostu mocy nie odczułem,różnicy w spalaniu wielkiej też nie było.Niby mit ale coś w tym jest.
Jeśli już to taki magnesik za 3tyś.pln.-ma się go na spory okres próbny.Potem to już decyzja kupującego.Ale są sprzedawane.
Jak dla mnie to pieniądze niepotrzebnie wydawane .Nawet zestaw 8 magnesów powietrze i 8 magnesów na dopływie paliwa -oszczędność o ile są to wynikają raczej z bardziej ekonomicznej jazdy kierującego.Tak naprawdę to trudno stwierdzić czy są jakieś oszczędności bo powstałe różnice mieszczą się w granicy tolerancji błędu.
Jak dla mnie te wszystkie magnetyzery, preparaty, itp to totalna bzdura. Nabijanie ludzi w butelkę. W życiu bym tego nie kupił. Ostatnio spotkałem się nawet z urządzeniem które wkładało się do gniazdka zapalniczki i dzięki niemu można uzyskać niższe spalanie o 10%, przyrost mocy no i oczywiście jeszcze dłuższą żywotność silnika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Totalna bzdura jak dla mnie...
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Szczerze to wystarczy zobaczyć co innego sprzedaje gość który handluje magnetyzerami. Gówno mydło i powidło. I to chyba dokładnie określa range tych przedmiotów.
Na przykład gość który sprzedawał te wkłady do zapalniczek poprawiające w magiczny sposób osiągi auta handlował także paciorkami, butami, meblami z chin a nawet w jego ofercie znalazło się 20 modemów z mojej firmy które można wsadzić sobie w tyłek bez abonamentu u mnie.
Myślałem, że ludzie mają już za sobą ten epizod a tu proszę.
Na przykład gość który sprzedawał te wkłady do zapalniczek poprawiające w magiczny sposób osiągi auta handlował także paciorkami, butami, meblami z chin a nawet w jego ofercie znalazło się 20 modemów z mojej firmy które można wsadzić sobie w tyłek bez abonamentu u mnie.
Myślałem, że ludzie mają już za sobą ten epizod a tu proszę.