[2.3 NG] nie odpala po wymianie halla
[2.3 NG] nie odpala po wymianie halla
witam dzisiaj zmieniałem czujnik halla jak składłem ustawiłem wszystko tak jak było palec i aparat w tym samym miejscu ,iskra jest ,pompa paliwa działa mogl sie zapłon przestawic? co robic ?
tam gdzie wciskasz aparat musisz w srodku ustawic ta nie wiem jak fachowo sie mowi ale ten jezyk plastikowy by ci w naciecie w aparacie wskoczylo puzniej te uch ktore dociska i trzyma aparat nie dokrecaj do konca bys mogl aparatem obrucic i wtedy odpal auto jezeli odpali to fajnie i w trakcie delikatnie przekrecaj w lewo lub prawo .
napewno uda ci sie bez przyrządów ustawic zaplon tak by auto bylo w stanie w miare normalnie jezdzic i dojechac by ktos ci fachowo wyregulowal zaplon
Ja u siebie tak zrobilem akurat regulacja tak mi wyszla ze nie nikt nie musial regulowac bo trafilem dokladnie w punkt z zaplonem itp
jak cos pisz na gg to postaram sie pomóc
ups w NG nie ma tego chyba o czym pisze
napewno uda ci sie bez przyrządów ustawic zaplon tak by auto bylo w stanie w miare normalnie jezdzic i dojechac by ktos ci fachowo wyregulowal zaplon
Ja u siebie tak zrobilem akurat regulacja tak mi wyszla ze nie nikt nie musial regulowac bo trafilem dokladnie w punkt z zaplonem itp
jak cos pisz na gg to postaram sie pomóc
ups w NG nie ma tego chyba o czym pisze