Nie było w b4 4.2 możesz sobie założyć jak chcesz ewentualnie do b4 i gaz tez :D:D To kup sobie s2 i np jakieś b3 na lpg i do pracy masz jak znalazł b3 na gazie a s2 w niedzielę,potępić bemiarzy na światłach :lol: :lol:
Kupi S2.
Zagazuje.
Pojezdzi i stwierdzi ze seria nudna, trzeba zrobic jakas dobra glebe.
Zglebuje, pojezdzi pol roku i stwierdzi za twardo i szkoda auta.
Kupi drugie auto jako dupowoz.
W s2 wywali gaz i bedzie kilowal co niedziele :mrgreen:
No ale zacznijmy od początku,trzeba jeszcze znaleźć to S2,bo to nie taka prosta sprawa,raz ze ich mało dwa jak juz jest to właśnie z lpg i jakimiś modami robionymi przez cześka w szopie,albo juz w takim stanie ze nie opłaca sie remontować
Ale wiesz wyjazd do szwabiarni po auto co widzisz tylko na zdjęciach nie jest zbytnio mądry.Chyba ze masz znajomego co by obadał wstępnie :mrgreen: bo jak juz jechać tyle km to wypadało by kupić a w pl to praktycznie same wraki :-| No a cena to wiesz za 15tysi nie kupisz fajnej,plus jeszcze opłaty
Kurde... nie ma to jak kiedyś za 9kzl kupowało sie S2 i było w b.dobrym stanie. Teraz już trzeba tac ok. 15-20kzl. Mam na wydanie właśnie coś kolo 15kzl bywały za tyle egzemplarze s2 na otomoto. Ale szybko znikały...
Myślę ze jak bym kupił takie S2 w cenie 15kzl to bym pomału je odremontował na błysk. Bo umiejętności i możliwości do tego mam.