[B3 2.3 NG] Problemy z paliwem
[B3 2.3 NG] Problemy z paliwem
Witam wszystkich.
Audi coupe B3 2.3 NG 10v 1989r.
Jaki typ pompy paliwa się tutaj znajduje i jak się do niej dobrać? Problem taki, że ojciec ostatnio na rezerwie mi pojechał i pompa przestała działać ;/ LPG mrozi z rana parownik więc muszę działać z pompą. Szukałem pod dywanikiem w bagażniku ale nie widać luki... chyba, że ktoś mądry tak butlę gazową ustawił... pod tylnymi siedzeniami też nic nie widać... Oświećcie mnie bo mnie już szlag trafia a żadnych tematów o coupe 10v 2.3 nie ma ;/
Audi coupe B3 2.3 NG 10v 1989r.
Jaki typ pompy paliwa się tutaj znajduje i jak się do niej dobrać? Problem taki, że ojciec ostatnio na rezerwie mi pojechał i pompa przestała działać ;/ LPG mrozi z rana parownik więc muszę działać z pompą. Szukałem pod dywanikiem w bagażniku ale nie widać luki... chyba, że ktoś mądry tak butlę gazową ustawił... pod tylnymi siedzeniami też nic nie widać... Oświećcie mnie bo mnie już szlag trafia a żadnych tematów o coupe 10v 2.3 nie ma ;/
-
- Forum Audi 80
To zamów coś z aso do coupe
Tak jak nie ma coupe b2 bo coupe to coupe. Znawcy od siedmiu boleści wprowadzający w błąd wymadrzając sie zamiast pomagać.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Audi_Coup%C3%A9
Tylko czemu B3 ma inne zawieszenie, wygląd i masę innych pierdół? To nie cabrio że była wersja poliftowa i przed jak też było w B4.
Coupe było kilka wersji. B2 B3 i B4. Jak masz wątpliwości, to zapraszam do aso
Tak jak nie ma coupe b2 bo coupe to coupe. Znawcy od siedmiu boleści wprowadzający w błąd wymadrzając sie zamiast pomagać.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Audi_Coup%C3%A9
Tylko czemu B3 ma inne zawieszenie, wygląd i masę innych pierdół? To nie cabrio że była wersja poliftowa i przed jak też było w B4.
Coupe było kilka wersji. B2 B3 i B4. Jak masz wątpliwości, to zapraszam do aso
Jarewa, a to, że przy 80 też nie ma rozróżnienia na b2/b3/b4 w etce oznacza ze te generacje to czyjś wymysł ?
emanuel33, ma racje
90 to sedan, wiec jak można mówić audi 90(sedan) coupe
taka prosta rzecz, a większość nadal powiela ten głupi błąd...
emanuel33, ma racje
albo coś jest 90, albo coś jest coupe.krs pisze:Nie którzy mówią że 90 to coupe, tak mi gość na szrocie stwierdził
90 to sedan, wiec jak można mówić audi 90(sedan) coupe
taka prosta rzecz, a większość nadal powiela ten głupi błąd...
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
zukreator pisze:Jarewa, a to, że przy 80 też nie ma rozróżnienia na b2/b3/b4 w etce oznacza ze te generacje to czyjś wymysł ?
Przy 80 zobacz sobie te plusy w latach produkcji to właśnie zmiana. modelu a zobacz czy coupe ma tez plusy.
A zakańczając temat coupe typ 85/89/8B sedan 81/89/8C i wracając do tematu skąd wam się wzięło oznaczenie b3/b4??? czy 8b jest to samo co 8c?? b3/b4 to nazwy potoczne które symbolizowały modele 80.
te plusy to oznaczenie podmenu do rozwinięcia, z którego można wybrać ostatnie, bądź początkowe roczniki nowej generacji (np. b4) a ostatnie wypusty poprzedniej generacji (b3)Jarewa pisze: Przy 80 zobacz sobie te plusy w latach produkcji to właśnie zmiana. modelu a zobacz czy coupe ma tez plusy.
widocznie dla coupe etka nie przewiduje takiego wyszczególnienia - tak myślę przynajmniej
ETKA to żaden wyznacznik. To raz.
Audi Coupe można rozróżnić na generacje B2,B3,B4 - dokładnie tak samo jak na oznaczenia modelowe, które przytoczyłeś.
Nie rozumiem w jakim celu na siłę starasz się wszystkim udowodnić, że coupe to coupe i koniec.
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Bo nie było generacji b2b3b4 to tyczyło się tylko 80 mówić pisac b4 czy b3/ b2 tyczyło się senada/avanta 80 a coupe to coupe. Tak samo jak S2 czy RS2 nie można na nie mówić pisać ze to S2- cupe b4 RS2- audi 80 B4 avant.zukreator pisze:Nie rozumiem w jakim celu na siłę starasz się wszystkim udowodnić, że coupe to coupe i koniec.
Nie można pisać mówić (tak jak w tytule ) mam audi b3 bo to oznaczenia sedana 80. Rozumiesz czy nie?
Uwazam ze jestes w błedzie co do coupe.
Miałem coupe b2 przez 3 lata, byłem i dalej jestem bywalcem forum http://audi-b2.pl/forum/
uwierz mi, nikt tam takich rewelacji jak Ty nie opowiada, co więcej całe tamto forum utwierdzone jest w przekonaniu ze ich auta to b2, czy to 80,90 czy coupe. Ludzie tam są bardzo kompetentni, znakomita większość. Opowiedz im, że coupe nie rozróżnia się na B2,B3,B4
Ja grzecznie dziekuje za dyskusje.
Miałem coupe b2 przez 3 lata, byłem i dalej jestem bywalcem forum http://audi-b2.pl/forum/
uwierz mi, nikt tam takich rewelacji jak Ty nie opowiada, co więcej całe tamto forum utwierdzone jest w przekonaniu ze ich auta to b2, czy to 80,90 czy coupe. Ludzie tam są bardzo kompetentni, znakomita większość. Opowiedz im, że coupe nie rozróżnia się na B2,B3,B4
Ja grzecznie dziekuje za dyskusje.