Witam, mam taki problem ze działa mi tylko jeden wtryskiwacz kolejne 4 podadzą na chwilkę
paliwo gdy podniosę blaszkę spietrzająca i tylko w pewnym momencie jej położenia . Cały wtrysk rozkręciłem , wyczyściłem przedmuchałem ale nie dało to żadnego efektu. Wtryski sa drożne bo pod gniazdo działające podłączałem każdy nie działający i na tym gnieździe co działa ten jeden wszystkie ładnie wtryskują paliwko. Auto odpala na ale chozi jak młocarnia na jednym garze . Pompa paliwa zamontowana nowa daje do 6bar. ciśnienie. Moze jakies sugestie co mozna by było jeszcze zrobic czy tylko kupno nowego rozdzielacza .
[2.3 AAR]Rozdzielacz paliwa-Dzieła tylko jeden Wtryskiwacz
Tak nagle przestały działać czy jakieś zdarzenie poprzedziło ten problem? Ostatecznie spróbuj podmienić rozdzielacz na inny jak mówisz że przeczyściłeś ten stary i nadal nie hula albo może niema dobrego ciśnienia tylko na pompie jest 6bar, sprawdzałeś ciśnienie zaraz przy rozdzielce za regulatorem ciśnienia paliwa czy tylko na pompie może być małe i działa najsłabiej przepuszczający kanał w rozdzielaczu ten jedyny.