Ja tu widzę martwą przepływkę ,albo dużą nieszczelność pomiędzy przepływką a dolotemzackone88 pisze:Jest zamulony słaba rekcja na gaz nie wiem co jest n 75 przepływka nie wiem może ktoś coś podpowie. Układ raczej szczelny wszystko sprawdzane wężyki też wszystkie nowe.
[AFN] analiza logów pomoc
A możliwe że kat zabity?
Jest bardzo słaba reakcja na gaz od najniższych obrotów aż po max 3800 bo chyba tylko tyle wydusi nawet na biegu jałowym powoli wkręca się na obroty. Myślę że nieszczelność w układzie by nie miała na to takiego wpływu chyba że się mylę.
A odpinałem przepływkę i próbowałem bez niej się przejechać zupełnie nic to nie zmienia może to dobry trop jak skutecznie sprawdzić przepływomierz?
Jest bardzo słaba reakcja na gaz od najniższych obrotów aż po max 3800 bo chyba tylko tyle wydusi nawet na biegu jałowym powoli wkręca się na obroty. Myślę że nieszczelność w układzie by nie miała na to takiego wpływu chyba że się mylę.
A odpinałem przepływkę i próbowałem bez niej się przejechać zupełnie nic to nie zmienia może to dobry trop jak skutecznie sprawdzić przepływomierz?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Nie myśl ,nie kombinuj z katem ,tylko wyciągaj prawidłowe wnioski .Po tym <ok>zackone88 pisze:A możliwe że kat zabity?
raczej nikt by nie miał watpliwosci ,co do winy przepływki 8-) A jak skutecznie go sprawdzić :?: Już sprawdziłeś ,odpinając :mrgreen:zackone88 pisze:A odpinałem przepływkę i próbowałem bez niej się przejechać zupełnie nic to nie zmienia