kolego
LukaszSzer1986,
LukaszSzer1986 pisze:Ale moja 1.9tdi fajnie się rozpędza i dobrze przyśpiesza tylko chodzi mi dlaczego nie mogę ruszyć z 2 bo zgaśnie nawet przez chwile myślałem że może mam jakieś duże przełożenie ale chyba nie?
LukaszSzer1986 pisze:Nie potrzebuje ruszać z 2.Tylko mnie to nie pokoi bo jeździłem a4 1.9tdi 90km i ruszał bez problemu nawet z 2. Bo jednak diesel powinien być trochę silniejszy jak ruszam. Dlatego założyłem ten post żeby się dowiedzieć czy coś jest nie tak. Czy tak powinno być.
sory ale wg. mnie to co powyżej to są pierdoły :roll: Autko pali? Jeździ? Rozpędza się przyzwoicie? Nie ma za wysokiego spalania? Jedynka wchodzi? Jak tak to nie widzę żadnego problemu i zapewne takiego nie ma. Na pocieszenie dodam, że moim tak samo ciężko ruszyć z 2 bez gazu bo aż z ciekawości sprawdziłem dziś.
januszbin pisze:
jest mi przykro,że u Ciebie to nie działa
MUNIOR pisze:nie pisałem że u mnie nie działa tylko że nie ma czegoś takiego i nie powinno być
i ja nie stwierdziłem obecności takiego wodotrysku pod maską u siebie. To że sam wchodzi na obroty po lekkim zamuleniu to robota ECU.