[80 b4 1.9 TDI 1Z] CHIP TUNING
Jest taka możliwość. Ja czekam na sterownik 16 bit od naszego mistrza Mariusza (kostrz). I wszystko załatwiono droga internetową i telefoniczną. Więc nie trzeba wcale jechać do kolegi. W dodatku jestem w szoku jak profesjonalne podejście do sprawy ma kostrz. Wszystki możliwe informacje odnośnie montażu udzielone w czytelnej formie. Jak tylko zainstaluje kompa i wtryski to podziele się radością tutaj.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Można też i za pośrednictwem poczty przesłać taki sterownik. Najlepiej żebyś zrobił jeszcze logi vagiem i przedstawił je dla Mariusza czy wszystko działa poprawnie, żeby nie było potem rozczarowania, że taki słaby przysrost mocy , a wszyscy tak zachwalali , że będzie rakieta :mrgreen: :mrgreen:jaro09 pisze:Dzięki Panowie.
Z czasem to u mnie krucho, więc jeśli byłaby możliwość zrobienia tego bez wycieczki do Lublina, to byłoby super.
I ja też już jestem szczęśliwym posiadaczem kompa od kostrza. Fakt jeszcze bez wtrysków ale różnica jest spora. Przesyłka zapakowana solidnie a kostrz jest mistrzem w tym co robi. Profesjonalne podejście do klienta i dużo przekazanej wiedzy by wszystko działało jak ma działać. Jak tylko zamontuje wtryski to opisze wrazenia.
- Francis1982
- Forum Audi 80
- Kontakt:
5 otworków po 0.185 mm każdy DSLA 150 P 357 oriillusion pisze: Ori mają 0.194 z tego co wiem, więc w porównaniu z 0.210 jest trochę więcej.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2014, 10:56 przez Francis1982, łącznie zmieniany 1 raz.
- Francis1982
- Forum Audi 80
- Kontakt:
bazoo6, Same wtryski dają niewiele. Chyba ktos mierzył i wyszło ok. 105 KM, natomiast sam program da ci ok. 20 jak masz wszystko sprawne i czyste. Ja u siebie wywaliłem kata, wyczyscilem kolektor i mam chipsa od Muniora (mocnego jak to nazwał). Teraz będę chciał się wybrać na hamownię i bede miał dokładne dane ile daje CHIP + Kat OUT i czysty kolektor w porównaniu z zabrudzoną serią <ok>
W moim temacie masz wykres właśnie takiej mierzonej serii. :lol:
[ Dodano: 2014-08-29, 11:07 ]
Francis1982, masz dane czy seryjna pompa uciągnie wtryski 0.21? Czy trzeba już zakładać 11mm?
W moim temacie masz wykres właśnie takiej mierzonej serii. :lol:
[ Dodano: 2014-08-29, 11:07 ]
Francis1982, masz dane czy seryjna pompa uciągnie wtryski 0.21? Czy trzeba już zakładać 11mm?