[1.9TDI 1Z] Czyszczenie nastawnika, gdzie?.
Sprawa juz zalatwiona super-profesjonalnie przez kolege MUNIOR'a.
Nie przesadzajac powiem szczerze ze z taka wiedza na temat 1z i diesli w ogole oraz zapalem godnym prawdziwego wielbiciela marki nie spotkalem sie w zyciu.
W 2 godziny uporalismy sie z nastawnikiem i paroma innymi drobiazgami.
Jestem bardzo zadowolony i w koncu nie przeklinam kazdego wyjazdu moim b4
Oby wiecej takich fachowcow na swiecie Wszystkim poprzednim, ktorzy grzebali przy rozrzadzie, wymienili poduszki pod silnikiem na jakies z d...py... itp, dziekuje i zycze bankructwa conajmniej!!!
Pozdrawiam,
Marcin
Nie przesadzajac powiem szczerze ze z taka wiedza na temat 1z i diesli w ogole oraz zapalem godnym prawdziwego wielbiciela marki nie spotkalem sie w zyciu.
W 2 godziny uporalismy sie z nastawnikiem i paroma innymi drobiazgami.
Jestem bardzo zadowolony i w koncu nie przeklinam kazdego wyjazdu moim b4
Oby wiecej takich fachowcow na swiecie Wszystkim poprzednim, ktorzy grzebali przy rozrzadzie, wymienili poduszki pod silnikiem na jakies z d...py... itp, dziekuje i zycze bankructwa conajmniej!!!
Pozdrawiam,
Marcin
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Jak kolega chciałby wysłać swój nastawnik do mnie ,to by się zrobiło .Przyjazd raczej odpada bo ma kolega do mnie ładny kawałek .Tyle że jak się robi sam nastawnik ,bez auta trzeba się pużniej i tak pobawić w ustawienie prawidłowego położenia nastawnika na pompie bo trzeba dawkę ustawić ...jaarekg pisze:a kogo polecacie z podlaskiego?
- pepo_avant
- Forum Audi 80
- Kontakt:
rozebrać i złożyć nastawnik oraz wszystko wyczyścić to nie sztuka najważniejsze to zrobić prawidłowo i również później wszystko ustawić <ok>
niedawno patrzyłem jak wygląda moja praca z przed roku i wszystko okazało się w najlepszym porządku, także zapraszam również do mnie jak ktoś będzie miał problem
niedawno patrzyłem jak wygląda moja praca z przed roku i wszystko okazało się w najlepszym porządku, także zapraszam również do mnie jak ktoś będzie miał problem
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Dobrze ze jest nas kilku ogarniajacych temat przynajmniej chłopaki mają pewność że jak do kogoś przyjadą z problemem to odjadą zadowoleni i bez problemu.A z pomocy UKI_XX sam korzystałem jak tylko kupiłem zetora i na chwilę obecną raczej nikt mu nie dorówna w wiedzy na temat 1,9 tdi :roll: Sam się czasem go radzę
Witaj kolego,
Też mam podobne problemu ze swoim B4 jak Ty miałeś. Mam pytanie odnośnie przeróbki Muniora- czy auto śmiga bez najmniejszych problemów? Ile czasu zajęło przełożenie nastawnika i regulacja? Ile Cię to wszystko kosztowało? Będę musiał się do niego wybrać i zrobić porządek z moim audi bo już nie moge tym jeździć....z góry dziękuję i pozdrawiam
Też mam podobne problemu ze swoim B4 jak Ty miałeś. Mam pytanie odnośnie przeróbki Muniora- czy auto śmiga bez najmniejszych problemów? Ile czasu zajęło przełożenie nastawnika i regulacja? Ile Cię to wszystko kosztowało? Będę musiał się do niego wybrać i zrobić porządek z moim audi bo już nie moge tym jeździć....z góry dziękuję i pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik:
- Kontakt: