Witam kolegów i z góry proszę o nie karcenie jeśli coś źle zrobię na forum (rady mile widziane)

Jak w temacie, mam problem z falowaniem obrotów na biegu jałowym. Problem pojawił się kilka dni temu, po wymianie rozrządu-niestety na 100% nie jestem w stanie tego potwierdzić, gdyż auto dopiero zakupiłem i na jeździe testowej nie zauważyłem problemu (być może test był zbyt krotki)

Rozrząd wymieniałem w warsztacie,auto było na vag-u i wszystko pokazuje ok!! Auto odpala na zimnym i ciepłym silniku, moc ok, nie szarpie i nie traci mocy w żadnym zakresie obrotów. To co zaobserwowałem to cykliczne bujanie na wolnych obrotach i bąbelki powietrza w przewodach paliwowych idących z filtra paliwa do pompy wtryskowej. Czy ktoś mógłby poradzić gdzie i jak szukać problemu?? Dużo czytałem na forum i zastanawiam się nad nastawnikiem pompy wtryskowej, ale jak wiadomo nie jest to tani temat i dlatego wole najpierw zapytać o rade bardziej doświadczonych. Będę wdzięczny za każdą poradę. Pozdrawiam Sylwek-nowy forumowicz.