[1.9TDI 1Z] Głośno aż boli głowa.
[1.9TDI 1Z] Głośno aż boli głowa.
witam. nie mam pojecia o co chodzi i czy tak ma byc albo i nie. a mianowicie- moja niunia jest słaba i przy tym bardzo głosno chodzi na wysokich obrotach[ na 3 biegu przy ok 100 km/h]. przy wiekszej prekości nie da sie wysiedziec. i maksymalnie ja rozpedzilem do ok 150 km/h i byl taki halas silnika ze balem sie bardziej, a pod noga byl juz tylko minimalny zapas. prosze o pomoc czy tak jest u was jesli nie to czy ktos miał taki problem i go juz jakoś rozwiazał i jak to zrobił .ewentualnie gdzie czegoś szukac?? a i jeszcze jeden problem tym rezem ze skrzynią - lewarek drga jak sie go trzyma w czasie jazdy - i co z tym zrobic - prosze o pomoc i dzieki ...
Ostatnio zmieniony 14 mar 2009, 09:27 przez artcrimes, łącznie zmieniany 2 razy.
tak myslalme ze VAG mnie czeka, ale chcialem sie dowiedziec na co mniej wiecej trzeba zwrocic uwage jaka moze byc przyczyna tego zeby mi nie wciskali kitu ze to i tamto do wymiany itd . .. ( bo w moim miescie slyszalem ze goscie od vag-a to nie bardzo maja pojecie w dokładniejszej diagnozie )
a odnosie poduszki pod skrzynia to koniecznie bedzie wymiana obu poduszek mimo to ze np jedna bedzie uszkodzona - prawda?
a odnosie poduszki pod skrzynia to koniecznie bedzie wymiana obu poduszek mimo to ze np jedna bedzie uszkodzona - prawda?
-
- Forum Audi 80
- Kontakt: