[b4 1z 90km] powietrze w ukladzie gdzie szukac
Kolego jaki nastawnik i czy z tym muszę jechać do mechanika czy jestem sam w stanie to zrobić i czy to są drogie koszty ? Mam 17 lat i chciałbym to zrobić jak najtaniej bo niestety nikt mi nie da na naprawę tylko na wszystko muszę sam zarobić
Ostatnio zmieniony 11 lis 2013, 14:06 przez białadama, łącznie zmieniany 1 raz.
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Nadwozie: Sedan
:mrgreen:
Potencjometryczny 8-)jebadellko pisze:Kolego jaki nastawnik
Obawiam się że sam tu nic nie zdziałasz ,a to dlatego <ok>jebadellko pisze:czy z tym muszę jechać do mechanika czy jestem sam w stanie to zrobić i czy to są drogie koszty ? Mam 17 lat i chciałbym to zrobić jak najtaniej
skoro nawet nie wiesz "jaki nastawnik " a w związku z powyższym ,jednak bedziesz musiał wymianę nastawnika, komuś zlecić ...Koszty niestety minimum 300-400 zł za sprawny uzywany.... i kupuj tylko od kogoś z forum ,bo masz pewność ze jest sprawny .Regeneracja podobne kwoty .Także upewnij się że to nastawnik ,i działaj.A tak poza tematem ,to nick masz zajeb...ty :roll: :mrgreen:jebadellko pisze:Kolego jaki nastawnik
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Kontakt:
Nie koniecznie.MUNIOR pisze:jebadellko napisał/a:
Kolego jaki nastawnik
Potencjometryczny 8-)
To faktMUNIOR pisze:czy z tym muszę jechać do mechanika czy jestem sam w stanie to zrobić i czy to są drogie koszty ? Mam 17 lat i chciałbym to zrobić jak najtaniej
Obawiam się że sam tu nic nie zdziałasz ,a to dlatego <ok>
To jest albo wina nastawnika, albo pompki zasilającej.MUNIOR pisze:Także upewnij się że to nastawnik
A najprawdopodobniej jedno i drugie
sory za odgrzanego kotleta, suf sie bierze z tego co lejemy wg mnie, ja u siebie tez szukalem i na darmo zagladalem do baku, czysto jak z fabrykialdi pisze:Zawsze dla testu można podłączyć (czyste) paliwo z jakieś (czystej) butelki prosto do pompy.
A skąd bierze się syf w filtrze i przewodach. Chyba nie materializuje się w paliwie po wyjściu ze zbiornika._Dave pisze:pozwolicie ze sie wtrace, mit o syfie w baku... sory ale nie chec mi sie w to wierzyc..
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Zerknij tu to się dowiesz jaki syf lejesz do baku: https://audi80.pl/jakosc-paliwa-na-p ... t84474.htm