Powiem kolego tak. Z miłą chęcią tylko po to by choćby poznać tych ludzi co robią tak dobre rzeczy. Od muniora do kostrza ponoć rzut beretem.mateos182 pisze:No Kamil czy ty byś się na taką wycieczkę pisał?;)
[1Z] Pytanie do wzrostów mocy
Wiem że Wszyscy byśmy chcieli aby tak było ale zegara chęciami nie oszukaszMaciek94 pisze:kamsta, ja widzę start w okolicach delikatnie przed 4 sekundą i setkę w okolicach 13... tak więc poniżej 10 na pewno jest
Sprawdź dokładnie. Mam aktualnie 3 TDi-ki wszystkie po modach GURU KOSTRZA ale 9 do 100 to tylko w mokrych snach.
Aktualnie plan na więcej MOOCY
Pozdrawiam pOOOOzytywnie zakręconych
A ja mogę się kolego założyć że przy twoich parametrach setka poniżej 10 sekund jest nie do osiągnięcia. Powiem więcej ja bym się cieszył z tych 11 bo to I tak 1.5 sekundy lepiej niż seria. Mój wynik do 100 jest w okolicy 10 sekund i uwierz mi że wskazówka mojego predkościomierza porusza się trochę szybciej. I się kolego nie próbuje tu wymądrzać ale wynik o jakim piszesz jest trudny do uzyskania.
[ Dodano: 2016-03-28, 09:17 ]
A i temat nie dotyczy przyspieszenia a przyrostu mocy.
[ Dodano: 2016-03-28, 09:17 ]
A i temat nie dotyczy przyspieszenia a przyrostu mocy.
-
- Forum Audi 80
Witam, podepne się pod temat, z góry proszę o nie karcenie i wybaczenie ewentualnej gafy :mrgreen: A więc naczytalem się kilkanaście tematów na temat podnoszenia mocy,chyba wszystkie ewentualne możliwości. Mam 1Z na Pierburgu, wnioskuję z przepływki.
1. Co z rezystorkiem, opłaca się? Jeśli tak to gdzie?
2. Wtryski, 216? Nowe czy Używane? Jakie to koszta?
3.wieksze turbo?
4. Box?
5. No i program? Wystarczy sam bez innych modów? Jaki mam komp? Czy panowie Munior i Kostrz ogarniaja dalej te Tematy?
Sorry ze tyle pytań,ale raz a porządnie, pozdro dla wszystkich.
1. Co z rezystorkiem, opłaca się? Jeśli tak to gdzie?
2. Wtryski, 216? Nowe czy Używane? Jakie to koszta?
3.wieksze turbo?
4. Box?
5. No i program? Wystarczy sam bez innych modów? Jaki mam komp? Czy panowie Munior i Kostrz ogarniaja dalej te Tematy?
Sorry ze tyle pytań,ale raz a porządnie, pozdro dla wszystkich.
-
- Forum Audi 80
1. Nie
2. Lepiej mieć nowe końcówki na swoich wtryskach. Wysyłasz swoje stare wtryski i ci albo zmieniają końcówki i regulują ciśnienie albo dają ci nowe.
3. Jak chcesz mieć 216, lepiej zainwestuj w gt1549s- brabus124 ogarnia ten temat.
4. Nigdy w życiu!! Prędzej będzie wymiana silnika niż pożytek z jakiś pseudoboxów.
5. Wystarczy bez innych modów, ale na samym programie z ori osprzętem będziesz miał 115 koni, a z 216-tkami, gt1549s, pompą 11, kompem 16 bit może wyjść ciekawy wynik. Kostrz to spokojnie zrobi.
2. Lepiej mieć nowe końcówki na swoich wtryskach. Wysyłasz swoje stare wtryski i ci albo zmieniają końcówki i regulują ciśnienie albo dają ci nowe.
3. Jak chcesz mieć 216, lepiej zainwestuj w gt1549s- brabus124 ogarnia ten temat.
4. Nigdy w życiu!! Prędzej będzie wymiana silnika niż pożytek z jakiś pseudoboxów.
5. Wystarczy bez innych modów, ale na samym programie z ori osprzętem będziesz miał 115 koni, a z 216-tkami, gt1549s, pompą 11, kompem 16 bit może wyjść ciekawy wynik. Kostrz to spokojnie zrobi.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z