No teraz pogoda nie za bardzo do tego ale zacząłbym od dokładnego umycia zespołu napędowego (piątka benzyny, pędzelek) i po umyciu zostawić na noc żeby wyparowało. Wcześniej profilaktycznie zatkać okienko koła zamachowego i na prawdę ustalić miejsce wycieku (kupno benzyny i robota na pewno taniej wyjdzie niż gdybanie).
Gdyby to był simering wału miałbyś cały brudny palec gdybyś włożył go tam:
[B4 1Z] wymiana simmeringu silnika/skrzyni
- Francis1982
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie widziałem co mechanik wkładał, ale nie mam powodów mu nie ufać, raczej rzetelny. Sam uszczelniacz to był chyba najmniejszy koszt całej operacji, więc bez sensu byłoby na tym oszczędzać.Łukasz1990 pisze:Widziałeś na własne oczy? Bo jak nie to mogli wsadzić nie ori gorszej firmy. Bez zrzucenia skrzyni nie da rady
Niestety nie mam kanału, ale będę musiał znaleźć jakieś miejsce żeby to wymyć i zobaczyć...Francis1982 pisze:No teraz pogoda nie za bardzo do tego ale zacząłbym od dokładnego umycia zespołu napędowego (piątka benzyny, pędzelek) i po umyciu zostawić na noc żeby wyparowało. Wcześniej profilaktycznie zatkać okienko koła zamachowego i na prawdę ustalić miejsce wycieku (kupno benzyny i robota na pewno taniej wyjdzie niż gdybanie).
Nie mogę otworzyć zdjęcia, tzn otwiera się strona fotosika ale nie widać zdjęcia. Może przez załącznik forum spróbuj dodać to zawsze działaFrancis1982 pisze:Gdyby to był simering wału miałbyś cały brudny palec gdybyś włożył go tam:
- Francis1982
- Forum Audi 80
- Kontakt:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8bb ... f2b20.html
Wkleję tak. Musi zaskoczyć. Jak nie to masz coś chyba z przeglądarką.
Wkleję tak. Musi zaskoczyć. Jak nie to masz coś chyba z przeglądarką.