[B4 1Z] zgasł i nie odpala
[B4 1Z] zgasł i nie odpala
witam mam taki problem wczoraj spoznilem sie do pracu i przybutowalem auto troszke zeby zdazyc lecialem ok 150km/h. dzis autko zaczeło cięzko palić musiałem chwilke pokręcić zeby załapało dodam że wcześniej nie mialem tego problemu. jak wcześmiej pisałem chwile zakręciłem auto odpaliło i jechało normalnie póżniej odpalalem drugi raz znów auto odpalało ale jak by ciut gorzej znów je przybutowałem moze moja glupota ale tak do odcięcia zaploonu auto szlo i jak zjerzdzalaem na parking zgaslo i nie moge go odpalic czy jest morzliwe ze rązrząd sie przestawil czy coś innego moglo paśc podpinalem pod vaga i zadnych błędów nie bylo widać paliwo na wtryski podaje audi jest z 92r na przeplywce i nastawniku bosch
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2011, 11:17 przez misiek547, łącznie zmieniany 2 razy.
a który to jest bezpiecznicz może wiesz?? nie mam morzliwości sprawdzenia nastawnika
[ Dodano: 2011-04-24, 10:30 ]
a i slychac jeszcze jak przekręce zapłon jak coś się dzieje w nastawniku słychać jak pracuje
[ Dodano: 2011-04-26, 20:36 ]
dzis posprawdzalem auto i faktycznie przeskoczył pasek rozrządu gdzieś o 3 zombki ale naszczęście nic sie nie stało ustawiłem tak jak było wcześniej i dalej ogień
[ Dodano: 2011-04-24, 10:30 ]
a i slychac jeszcze jak przekręce zapłon jak coś się dzieje w nastawniku słychać jak pracuje
[ Dodano: 2011-04-26, 20:36 ]
dzis posprawdzalem auto i faktycznie przeskoczył pasek rozrządu gdzieś o 3 zombki ale naszczęście nic sie nie stało ustawiłem tak jak było wcześniej i dalej ogień