Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 2.6 ABC] Coupe, bardzo słabo grzeje

Wszystko co tyczy się silników V6
slawek88yo
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: slawek88yo » 05 gru 2014, 18:57

kolego dobrze odpowietrz układ, miałem podobnie w aah po porządnym odpowietrzeniu jak ręką odjął. Na pewno nagrzewnica jest zapowietrzona

Awatar użytkownika
bzibzi
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: bzibzi » 05 gru 2014, 21:03

karol.strak pisze:Pompę sprawdzę jak już odpowietrzanie i płukanie nie pomoże. :-)

[ Dodano: 2014-12-05, 18:35 ]
Korek trzyma, termostat po przemysleniu na pewno dziala bo jak by nie dzialal to bylo by odwrotnie, w czasie jazdy by nie chlodzil... Droga dedukcji na razie nie ruszam pompy i termostu. Bedzie problem z odpowietrzeniem bo zauwazylem ze mam z owego odpowietrzenia urwane pokretlo i bede musial zezbic....
ja u siebie tez miałem rozwalone ale na odpalonym delikatnie sciagalem waz gora żeby zrobić mala szczeline i tez się odpowietrzalo .

karol.strak

Post autor: karol.strak » 08 gru 2014, 09:57

bzibzi, w sumie to dobry pomysł, odpowietrzenie zregeneruje na wiosnę, teraz muszę mieć ciepło... :-) Dam znać czy coś z tego wynikło.

[ Dodano: 2014-12-13, 21:33 ]
Po probie naprawy mam ochote sie zastrzelic... nagrzewnica wyczywzczona i odpowietrzona, klapki ok, wiatraczek dziala poprawnie, filtr wymieniony... a na postoju nadal zimno. Zauwazylem ze powyzej 2tys obrotow zaczyna wpadac cieple powietrze, oczywiscie bez jazdy. Czyzby pompa do wymiany???

(Ps. Sorry za pismo, pisze z komorki)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki V6”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl