[ABC] Nowy układ wydechowy QUATTRO
- cyrano99
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[ABC] Nowy układ wydechowy QUATTRO
Siemka , dawno sie nie pojawiałem na forum , mam problem który spedza mi sen z powiek, szukałem, ale nie znalazłem zadnej informacji na temat kompletnego wydechu do quattro ABC.
Z racji tego iz wymieniłem juz pół samochodu , przyszła pora na wydech, nad moim obcnym wydechem pracowało prawdodpodobnie połowa garwolinsko-siedleckich Tunerów... i tu pytanie , przeczytałem juz cały internet 2 razy i nigdzie nie ma. Czy jest to wogole do zdobycia?? Jakie są koszty? Czy znowu bedzie to sytuacja taka jak z amortyzatorami tylnymi i gumkami tylnych goleni, ze jest to praktycznie nie do dostania??
Jezlei jakims cudem na allegro pojawia sie ABC Q na czesci , wydech znika zanim wybiore numer do sprzedającego...
Pozdr. :):)
Z racji tego iz wymieniłem juz pół samochodu , przyszła pora na wydech, nad moim obcnym wydechem pracowało prawdodpodobnie połowa garwolinsko-siedleckich Tunerów... i tu pytanie , przeczytałem juz cały internet 2 razy i nigdzie nie ma. Czy jest to wogole do zdobycia?? Jakie są koszty? Czy znowu bedzie to sytuacja taka jak z amortyzatorami tylnymi i gumkami tylnych goleni, ze jest to praktycznie nie do dostania??
Jezlei jakims cudem na allegro pojawia sie ABC Q na czesci , wydech znika zanim wybiore numer do sprzedającego...
Pozdr. :):)
Cześć Beret jest i to po całości.Między naszymi silnikami różnic jeśli chodzi o układ wydechowy to nie ma.A przynajmniej tak mi się zdaje.Różnica to tylko typ budy i ja nie mam quattro.I też mam problem.Popatrz tu http://moto.sklep.pl/#/dynamic/uni/ws_t ... le=1&wsk=O i sprawdź temat .
Mój na razie się trzyma ale dbam o niego. Ja to myślę wyspawać układ z kwasówki lub/ albo/ też łącząc coś z wydechem z B5.Niech się też wypowiedzą chłopaki bo to dobry temat :idea: .
Mój na razie się trzyma ale dbam o niego. Ja to myślę wyspawać układ z kwasówki lub/ albo/ też łącząc coś z wydechem z B5.Niech się też wypowiedzą chłopaki bo to dobry temat :idea: .
Hmmm srodkowy seryjnie jest przelotowy z tego co sie orientuje wiec tu sie nic nie zmienia, koncowy fabrycznie jest cichszy niz taki robiony bo fabryczny jest komorowy. Zapytam czy jest wykonalne zrobienie komorowego tak aby byl cichy jak seryjny.
co do zdjec to nie mam jedynie mojego przelotowego i wiekszego niz seryjny u mnie w temacie gdzies sa.
co do zdjec to nie mam jedynie mojego przelotowego i wiekszego niz seryjny u mnie w temacie gdzies sa.
Zajefajna koles ma maske do spawania[Speedglas]LU CASH pisze:https://www.youtube.com/w...=endscreen&NR=1
Dzwiek fajny i dobra robota z tym wydechem.