Czy tak wygląda tarcza do kola jednomasowego?
WOJTEK26, na tym forum naprawił więcej Audi niż możesz sobie wyobrazić.chmiel25 pisze:wystarczy kiedys w zyciu rozebrac kilka audi i wtedy bedzie wiadomo jakie sprzegla sa w jakich modelach i silnikach
WOJTEK26, na tym forum naprawił więcej Audi niż możesz sobie wyobrazić.chmiel25 pisze:wystarczy kiedys w zyciu rozebrac kilka audi i wtedy bedzie wiadomo jakie sprzegla sa w jakich modelach i silnikach
Takie gadanie, a skad masz niby wiedziec ze masz niesprawny czujnik polozenia walu?chmiel25 pisze:przy uszkodzonym czujniku polozenia walu by nie zapalal.
Ja jestem właśnie po wymianie 2 czujników położenia wału korbowego i halla czyli wałka rozrządu - łatwe do nie jest do zdiagnozowania - dopiero 3 mechanik doszedł co i jak. Fakt jest taki, że jeśli któryś z nich jest uszkodzony to auto nie pali.flgmnft pisze:chmiel25 napisał/a:
przy uszkodzonym czujniku polozenia walu by nie zapalal.
Takie gadanie, a skad masz niby wiedziec ze masz niesprawny czujnik polozenia walu?
niestety w ASO nie wiedzą co to audi 80n tak jak pisałem wcześniej.Adaś Lee pisze: 1 dzień w ASO