[Sosnowiec] Co miesięczny spot przy Mc'u
- sylwester28ET
- Forum Audi 80
Wino pisze:Jak coś to o 18:20 bo jak odjeżdżałem to Cie jeszcze nie było A szkoda bo chciałem wreszcie sobie obejrzeć twoje B3 apropo jaki ty masz rozmiar opon na niej ??Patrique pisze:Żeby nie było ja byłem, ale o 18:00 <ok> ... Udało mi się jeszcze spotkać dwóch towarzyszy.
Nie był Audiczką nie szkodaj.
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Lansowałem się POLOówką <ok> na 13-sto calowych kołpakach .
Ale uzgodniliśmy z chłopakami, że trzeba by w końcu zrobić jeden "wielki" (większy) zlot, ale może w scenerii pogorii? Wtedy nakręciłoby się jakiś klip wideo :mrgreen: . Wyobraźcie sobie słoneczny dzień, nasze nawoskowane fury, lściące alusy czy też... kołpaki :mrgreen: .
Ale uzgodniliśmy z chłopakami, że trzeba by w końcu zrobić jeden "wielki" (większy) zlot, ale może w scenerii pogorii? Wtedy nakręciłoby się jakiś klip wideo :mrgreen: . Wyobraźcie sobie słoneczny dzień, nasze nawoskowane fury, lściące alusy czy też... kołpaki :mrgreen: .
Kurcze, a ja znowu nie mogę się dostosować pod termin, znowu mi coś wypadło.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2012, 22:11 przez depe, łącznie zmieniany 1 raz.
uwaga... oto pseudo-spot pod Plejadą... przedwczoraj wieczorem napotkałem na parkingu kombiaka więc stwierdziłem, że mój dyliżans zapragnie się przywitać z granatowym Avantem no i postoją koło siebie... stały tak z 15 minut bo jak wróciłem to już stała tylko moja niestety nie dane było mi poznać właściciela, bo się minęliśmy ;]
Zawsze jak widzę gdzieś 80-tkę i wolne miejsce obok niej, to parkuję tam swój dyliżans :mrgreen:
Zawsze jak widzę gdzieś 80-tkę i wolne miejsce obok niej, to parkuję tam swój dyliżans :mrgreen: