A może zamiast pod Mc lepiej tu https://audi80.pl/pszczyna-aka-grill ... t29820.htmkubik pisze:wstępnie spocik planowany na 14.06.2009 tj. niedziela, więc panowie i panie ściskamy pośladki i dobrze planujemy tydzień aby niedzielne popołudnie było wolne.
[Sosnowiec] Co miesięczny spot przy Mc'u
- siwusek216
- Forum Audi 80
Moi drodzy, widzę że coraz więcej jest tu nowych i już kilku starych klubowiczów z Sosnowca i okolic, więc proponuję odświeżyć temat. Niestety stara gwardia się wykruszyła i nikt się w Sosnowcu nie spotyka. Może przy odrobinie chęci uda nam się zrobić coś w tym kierunku.
Jeśli macie jakieś pomysły piszcie <ok>
Jeśli macie jakieś pomysły piszcie <ok>
- siwusek216
- Forum Audi 80
- siwusek216
- Forum Audi 80
Właśnie się dowiedziałem, że marne szanse na sprawne autko do końca tygodnia... Oczywiście w warsztacie zapewniali mnie, że z przyczyn od nich niezależnych. Czyli utrzymany jest polski standard zlecanych prac... powiedzą Ci tydzień a Ty pomnóż sobie minimum razy 2 ;P
Jakbyście jednak w ten week się spotykali to miłej zabawy.
Pozdro.
Jakbyście jednak w ten week się spotykali to miłej zabawy.
Pozdro.
W sumie nic nowego. Jak ja rozbiłem swoją to koleś p. Żórawski zapewniał mnie co dziennie że jutro zaczynamy. Ile razy tam byłem to już za chwilę zaczynają robić. Tak zaczynali dwa tygodnie aż zabrałem od nich auto bo bym się nigdy nie doczekał. Na koniec musiałem mu zapłacić za parking 10 zł. + Vat za każdy dzień postoju.ArQe pisze:Właśnie się dowiedziałem, że marne szanse na sprawne autko do końca tygodnia... Oczywiście w warsztacie zapewniali mnie, że z przyczyn od nich niezależnych. Czyli utrzymany jest polski standard zlecanych prac... powiedzą Ci tydzień a Ty pomnóż sobie minimum razy 2
To jest polska tu się pije <pijak>
-kubik pisze:W sumie nic nowego. Jak ja rozbiłem swoją to koleś p. Żórawski zapewniał mnie co dziennie że jutro zaczynamy. Ile razy tam byłem to już za chwilę zaczynają robić. Tak zaczynali dwa tygodnie aż zabrałem od nich auto bo bym się nigdy nie doczekał. Na koniec musiałem mu zapłacić za parking 10 zł. + Vat za każdy dzień postoju.
Dwa tygodnie - skąd ja to znam , jak miałem przygodę ze swoim czarnuchem też mi parę tygodni cygan w gliwicach robił , ale to jego obciążyłem kosztami lawety do sosnowca i za zgubione kluczyki w sumie 1000pln
- siwusek216
- Forum Audi 80