[Piekary Ślaskie] Co tygodniowy spot na kopcu.
to już wiem co miał na myśli jeden z moich znajomych forumowiczów PKA80 mówiąc, że tu się prawie każdy o wszystko czepia :mrgreen:
a nie pomyślałeś może, że auto jest daleko i nie mam jak foto zrobić :?: ani że nie mam chęci go tu wystawiać :?: bo po co go pokazywać i chwalić się nim :?: tak samo z jest z Paskiem na innym motoryzacyjnym forum a foto mam takie, a nie inne bo na Śląsku moim dupowozem jest Passat i nim też jeżdżę na spoty a tu z PKA80 może pokażę się ze znajomym o jego B3.
pozdr0 i mniej czepliwości
a nie pomyślałeś może, że auto jest daleko i nie mam jak foto zrobić :?: ani że nie mam chęci go tu wystawiać :?: bo po co go pokazywać i chwalić się nim :?: tak samo z jest z Paskiem na innym motoryzacyjnym forum a foto mam takie, a nie inne bo na Śląsku moim dupowozem jest Passat i nim też jeżdżę na spoty a tu z PKA80 może pokażę się ze znajomym o jego B3.
pozdr0 i mniej czepliwości
Infrared, zostawmy ten temat bo na to szkoda czasu i klawiatury:D my wiemy swoje on wie swoje proste!
P.S. Smieszy mnie to ze nie ma checi zrobic zdjec swojej gabloty i nie ma checi pochwalic sie nia na forum audi gdzie siedzi i przyjezdza na spoty paskiem.A co ciekawe przyjechac TICO i z tajniaka robic nam zdjecia podczas spotu sa checi i je wystawic tez sa checi jeszcze ten kulawy bajer ze niby to byl kolega<hahaha>
P.S. Smieszy mnie to ze nie ma checi zrobic zdjec swojej gabloty i nie ma checi pochwalic sie nia na forum audi gdzie siedzi i przyjezdza na spoty paskiem.A co ciekawe przyjechac TICO i z tajniaka robic nam zdjecia podczas spotu sa checi i je wystawic tez sa checi jeszcze ten kulawy bajer ze niby to byl kolega<hahaha>
Moze byc i niedziela godzina 13 <ok>Mortiis pisze:Chyba bedzie to niedziela bo nie widze za duzo chętnych o ile wogóle będzie
[ Dodano: 2010-01-16, 10:21 ]
dydo85, a wiesz gdzie jest w orzeszu rondo?? fantomas na ktorejs poprzedniej stronie zamiescil mapke tak ze zobacz sobie:D, ewentualnie jak nie bedziesz dalej wiedzial to sie odezwij na pw