Czesc!
Jestem na etapie wyboru i kupna nowych felg do mojego Audika.
Chcialbym miec jednak 100% pewnosc, ze felgi ktore wybralem beda pasowaly, dlatego mam do Was pytanie. Czy ktos posiada felgi o podobnych parametrach u siebie lub ktos znajomy ma (na spotach czesto sa inne audiczki niz 80) i bylaby mozliwosc podmiany felg na jakims spocie, zeby sprawdzic jak ''to siedzi''?
Chodzi mi konkretnie o takie parametry: 18" 8,5J ET45 rozstaw srub 5x112, jezeli bylyby na tym zestawie opony 225/40/18 lub 225/45/18 to bylby szczyt marzen.
Z teorii wiem, ze na zewnatrz beda wystawac ok. 15mm wiecej niz obecnie, a od srodka beda blizej drazka o 25mm, ale zastanawiam sie jak to bedzie wygladac w rzeczywistosci.
[Cały śląsk] Przymiarka felg 5x112 na zlocie
[Cały śląsk] Przymiarka felg 5x112 na zlocie
Ostatnio zmieniony 30 sie 2012, 22:19 przez hexman, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety w pobliżu nigdzie nie ma takiego koła... Szroty, prywaciarze, forumowicze, nikt - może dobrze - będę pierwszy :mrgreen:
k3llys, felgi już zaklepane. Ale w piątek jadę jeszcze "na Śląsk" i zobaczymy czy to da radę jakoś upchnąć (brakuje mi około 9-11mm). Jeżeli okaże się, że JAKOŚ się ten temat ogarnie to poczytasz w temacie <ok> .
k3llys, felgi już zaklepane. Ale w piątek jadę jeszcze "na Śląsk" i zobaczymy czy to da radę jakoś upchnąć (brakuje mi około 9-11mm). Jeżeli okaże się, że JAKOŚ się ten temat ogarnie to poczytasz w temacie <ok> .
ATLAS, Jakbym miał bliżej to z chęcią bym się pokazał w Warszawie, bo brzmi apetycznie :!:
k3llys, Spokojnie - koło to tak na początek, a przed wiosną obetnę kilka zwojów to i niższa będzie :lol:
Szczerze mówiąc nie pamiętam zbyt dokładnie o jakim kole rozmawialiśmy, ale cały od dłuższego czasu chodzi za mną jedna felga, więc obstawiam, że to właśnie ta
k3llys, Spokojnie - koło to tak na początek, a przed wiosną obetnę kilka zwojów to i niższa będzie :lol:
Szczerze mówiąc nie pamiętam zbyt dokładnie o jakim kole rozmawialiśmy, ale cały od dłuższego czasu chodzi za mną jedna felga, więc obstawiam, że to właśnie ta