[SPOT] Śląskie - Silesia / weekendy i nie tylko ;)
Tez bede napewno ... oby tylko pogoda dopisala ...
Tak poza tematem- moge wziasc na spot oleje silnikowe, ktore posiaam na sprzedaz - kupione prosto od przedstawiciela - olej dedykowany do tdikow - lotos 5w40 fullsynthetic turbodiesel 4l -
Cena na stacji paliw - 208,90 pln
Cena z allegro - 138,00 pln
Cena u mnie - 70 pln + gratis w postaci rabatow na paliwo 15gr/l ... z olejem jest wszystko ok, oryginalne, swieze ...polecam. szczegoly na pw.
Tak poza tematem- moge wziasc na spot oleje silnikowe, ktore posiaam na sprzedaz - kupione prosto od przedstawiciela - olej dedykowany do tdikow - lotos 5w40 fullsynthetic turbodiesel 4l -
Cena na stacji paliw - 208,90 pln
Cena z allegro - 138,00 pln
Cena u mnie - 70 pln + gratis w postaci rabatow na paliwo 15gr/l ... z olejem jest wszystko ok, oryginalne, swieze ...polecam. szczegoly na pw.
wybiera się ktoś na Siódmą edycje VAG Integracji PL-CZ-SK
http://./viewtopic.php?t=6408& ... sc&start=0
http://./viewtopic.php?t=6408& ... sc&start=0
nie wiem czy wypali z grillem, czy ktoś się nie czepiałby, ale z tego co mi wiadomo to restauracja jest nieczynna ( wystawiona na sprzedaż ), to nie powinno być problemu, tymbardziej, że jak mnie pamięć nie myli, to tam nawet miejsce na ognisko jest ... wezmę aparat, ale zwykłą najtańszą cyfrówkę, przydałby się ktos z profesjonalnym sprzętem, bo naprawdę fajne zdjęcia tam wychodzą jakby ktoś miał problem z dojazdem można dzwonić: 50 11 50 900 - będę pod telefonem
byłem przed chwilą na spacerku z synkiem zobaczyć jak tam teraz na wiosnę wygląda i:
restauracja nieczynna, więc nie powinno być problemu z grillem, tymbardziej że są ławeczki z miejscem na grilla ( foto2 ), jakby ktoś chciał gdzieś 'na miejscu' coś kupić, to pozostaje biedronka gdzieś 1km od parku ...
restauracja nieczynna, więc nie powinno być problemu z grillem, tymbardziej że są ławeczki z miejscem na grilla ( foto2 ), jakby ktoś chciał gdzieś 'na miejscu' coś kupić, to pozostaje biedronka gdzieś 1km od parku ...