[SPOT] Śląskie - Silesia / weekendy i nie tylko ;)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Michał
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
Nie ważne kolego skąd jesteś, nie ważny stan techniczny twojego auta, ważne że audi i masz chęć się pojawić na spocie. Nie dyskutujemy na temat wyglądu naszych samochodów. Chociaż kolega Demage na każdym spocie słyszy że ładna sztuka ta jego audi:-P tak więc zapraszamy. Nie przejmuj się moje też jest pobite tu i tam ale jeździ:-P im nas więcej tym lepiej:-)profil pisze:można zagościć u was na spocie?
...tylko uprzedzam że moje autko nie jest w idealnym stanie technicznym ale przede wszystkim jeździ
ha ha ha ... chyba od Waskamsta pisze:Nie ważne kolego skąd jesteś, nie ważny stan techniczny twojego auta, ważne że audi i masz chęć się pojawić na spocie. Nie dyskutujemy na temat wyglądu naszych samochodów. Chociaż kolega Demage na każdym spocie słyszy że ładna sztuka ta jego audi:-P tak więc zapraszamy. Nie przejmuj się moje też jest pobite tu i tam ale jeździ:-P im nas więcej tym lepiej:-)profil pisze:można zagościć u was na spocie?
...tylko uprzedzam że moje autko nie jest w idealnym stanie technicznym ale przede wszystkim jeździ
liczy się pasja, przyjeżdżaj
-
- Forum Audi 80
- Imię: Michał
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt: