[SPOT] Śląskie - Silesia / weekendy i nie tylko ;)
ja fakultet z mieszanki betonowej pisalem a nie z laciny :p mnie pasinathalie pisze:_Dave, bulczysz jak choro rzić w mydlinach
Specjalnie dla Ciebie: 25 września Anno Domini 2016
Zaproponuj miejscówkę, ja i tak mam zawsze najdalej więc mnie to wsio rybka.... chyba, że robim grilla u mnie na ogródku
to ile ty tego tam masz?! slubne czy nie-slubne?!illusiona pisze:Skuli mie i moich dzieci może być bele pogoda dopisała coby nos nie wypizgało
ja bym zrobil potop szwedzki, twu - slaski do pana Jugo, tymbardziej ze nie mam chwilo auta to moglbym sie z nim napic drina
-
- Forum Audi 80
- Imię: Nat
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
_Dave bo to się ładne oczy robi tak się podobno na babach znosz a tego nie wiesz, że bardzo często działo_Dave pisze:... sie działo...nathalie pisze:no i....._Dave pisze:ja z nim juz wstepnie rozmawialem wczoraj przy drinku
PS. ja mam slaby dar przekonywania, moze ty z nim zagadaj
a z innej beczki....
W związku z tym, iż dogadać się chłopy nie umiecie, ani zdecydować na nic.. nasz babski pomysł (z Illusioną) polega na tym, iż ...
w niedzielę 25 września 2016r. widzimy się w Brennej w "Owcy i Róży", jest po sezonie więc problemu z miejscem nie powinno być
Link do strony na Fejsbóku
Co do godziny, myślimy 14.00, tak żeby coś fajnego sobie tam zjeść, z resztą jak kto woli
Z organizacyjnych rzeczy: droga prosta, okolica ładna, nie żebym miała coś do Katowic , ale fajny odpoczynek od miasta zabrać ze sobą możecie matki, żony, dzieci, kochanki... co kto chce