Mieszkałam tam przez 22 lata, oj stare czasyMaciek. pisze:Z Łagiszy.
[SPOT] Śląskie - Silesia / weekendy i nie tylko ;)
nie koniecznie bym sie z tym zgodzil, mamy tu w miare zgrana ekipe, nie widujemy sie zbyt regularnie ale udaje sie nam spotykac, nawet np na dowmowkach (kamsta+, ja, natalie, duczi, maciek)szpilek pisze:Słabo:D
poza tym, temat jest otwarty i kazdy moze cos zaproponowac zamiast czekac na innych
ad niedzieli, tak jak na fuckbuku pisalem, wstepnie mi pasuje, ja dinozaur wrocilem dzis z gdanska (przez opole i krakow) i moge zapomniec.... goraca prosba o telefoniczne przypomnienie okolo suboty
niestety nie ma fb wiec nic mi to nie powieMaciek. pisze:15. kwietnia jest spot Audi Śląsk
w audi jestem świeży dlatego dobrze było by poznac chłopaków z sąsiedzctwa_Dave pisze:szpilek napisał/a:
Słabo:D
nie koniecznie bym sie z tym zgodzil, mamy tu w miare zgrana ekipe, nie widujemy sie zbyt regularnie ale udaje sie nam spotykac, nawet np na dowmowkach (kamsta+, ja, natalie, duczi, maciek)
Witam - sory że tak późno - dziś mały zlot Audi jest w Bielsku - zapraszamy Wszystkich - ja z kolegami startujemy z Czechowic z basenu Mosir o godzinie 15-30 - zapraszamy !!! Adres zlotu Bielsko Karbowa 26 - Hala Sportowa - telefon do mnie 516 519 szejset dziesięć - pozdrawiam i zapraszamy - Ziemowit - ślijcie informacje smsami bo czasu mało zostało
Kto da radę to zapraszamy na 15-30 na parking Baseny Mosir Czechowice - i dalej jedziemy lansem 60 na godzinę do Bielska !!! Pozdrawiam. Z Mosiru startuje też Max białym kle kle oraz inna C4 oraz jeszcze inna C4 i może jeszcze Ktoś o kim nie wiem !
[ Dodano: 2018-04-08, 19:20 ]
i po zlociku - było około 20 samochodów
[ Dodano: 2018-04-08, 19:20 ]
i po zlociku - było około 20 samochodów