[Częstochowa] Spoty Czę100chowskie
- mrozio4444
- Forum Audi 80
wittam , powiedzcie gdzie serwisujecie swoje maleństwa. szukam jakiegos dobrego warsztatu , użeralem sie 2 miesiace z pane wojtusiem na ul. michalowskiego , mial zrobic kpl. rozrzad pompe wody i zaplon to zrobil tak ze audi stoi juz 3 tygodnie pod blokiem bo nie pali a nie widzi mi sie ze wzgledu na many many jechac do marszalka na ul. makuszynskiego ... z gory dzieki
-
- Forum Audi 80
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.8 PM
Kiedyś był kumaty gosc za puchatkiem w jednej z przelotówek bodajrze pierwszej na podwórku mial swój warsztat ale już dawno tam nie byłemmrozio4444 pisze:wittam , powiedzcie gdzie serwisujecie swoje maleństwa. szukam jakiegos dobrego warsztatu , użeralem sie 2 miesiace z pane wojtusiem na ul. michalowskiego , mial zrobic kpl. rozrzad pompe wody i zaplon to zrobil tak ze audi stoi juz 3 tygodnie pod blokiem bo nie pali a nie widzi mi sie ze wzgledu na many many jechac do marszalka na ul. makuszynskiego ... z gory dzieki
pewnie chodzi o gościa na ul.Mostowejirecki76 pisze: Kiedyś był kumaty gosc za puchatkiem w jednej z przelotówek bodajrze pierwszej na podwórku mial swój warsztat ale już dawno tam nie byłem
byłem u niego a Passkiem b5 z jakąś pierdółką
gość sprawia wrażenie kumatego
z tego co słyszałem pracował kiedyś u Marszałka
- mrozio4444
- Forum Audi 80
wielkie dzieki . w poniedzialek skocze sie spytac kiedy mogl bym postawic autko <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes> <yes>
[ Dodano: 2009-05-12, 17:53 ]
bylem dzis u tego mechaniora ale powiedzial ze to " 2.0 z gazem masz wtrysk mechaniczny a Ja tego nie robie " ... i dalej jestem na lodzie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
[ Dodano: 2009-05-12, 17:53 ]
bylem dzis u tego mechaniora ale powiedzial ze to " 2.0 z gazem masz wtrysk mechaniczny a Ja tego nie robie " ... i dalej jestem na lodzie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
- mrozio4444
- Forum Audi 80
wittam . dawno mnie nie bylo na forum ... dzieki za pomoc ale juz zrobilem moje "baby" bylem na ul. ikara u goscia o nazwisku Sznober Szymon sam ma 80 tyle ze b2 2.3 5 cylindrowa . moim autkiem przejechalem sie i chodzi jak ... "babcia o nowej lasce ..." zbliza sie weekend bedzie czas sprawdzic - wkoncu - jak to chodzi ... jeszcze raz dzieki .... <hura>
- mrozio4444
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- mrozio4444
- Forum Audi 80