[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
jak ją mam ubraną to zawsze w taką pogodę żeby było widać że jestem psychol :mrgreen:Kwietniu pisze:jak ją nosisz tylko w zimę pod kurtką to się nie dziwgrzechas_audi pisze:mnie nie zamkneli a bluze mam z jakieś 2-3 lataChuppa83 pisze:grzechas_audi w Rybniku lepiej nie mieć napisu "psycho" bo mogą Cie zamknąć jak pojedziesz obok wariatkowa:)
dobra, dobra cykej fotka i pokazuj (sfitfocie :mrgreen: )grzechas_audi pisze:jak ją mam ubraną to zawsze w taką pogodę żeby było widać że jestem psychol :mrgreen:Kwietniu pisze:jak ją nosisz tylko w zimę pod kurtką to się nie dziwgrzechas_audi pisze: mnie nie zamkneli a bluze mam z jakieś 2-3 lata
Ale spam, wczoraj cały wieczór czytałem
Pozwolę sobie wtrącić się w dyskusję skoro nie ma konkretów.
Po pierwsze- Impreza
No więc impreza miała być kameralna i miała obejmować uczestników klubu, przede wszystkim naszą spotową ekipę. Jak dla mnie to takie skromne opcje:
-wypad z co najmniej jednym noclegiem <ok>
-wypad na miasto/dyskę w weekend <ok>
-wypad „na dzikusa” z noclegiem w autach czy ewentualnych namiotach <ok>
-zapraszanie kogo popadnie na nie
-zapraszanie lasek, z całym szacunkiem, również na nie
…byłem na podobnej imprezie (większość ze swoimi koffaniami) i więcej razy sobie daruję Jednak widzę tutaj większość jest za więc raczej zostanę przegłosowany, w tym wypadku nikt nie będzie psuł sobie imprezy i bawcie się dobrze a my jako ekipa spotowa (i tylko spotowa) możemy przecież w obojętnie który weekend wybrać się na miasto/imprezę/dyskę/do pubu.
Wracając jeszcze do miejscowy mogę jutro przedzwonić na „kotwicę” a raczej do Nawy (zaraz za pierwszym zalewem, przejeżdżamy obok jadąc na nasze miejsce nad Zalewem Rybnickim) i popytać, jednak z tego o pamiętam ok. 150-200zł za domek i ludu wejdzie ile da radę. Blisko, przyjemnie nad samą wodą, tanio, inne domki też imprezują, miejsce na grill, ogólnie fajnie.
Się rozpisał…
Po drugie- Koszulki
Pomysł super, jestem za. Jeżeli i tu mogę wtrącić swoje 3 grosze to mi by się widziała koszulka z logiem Audi na klacie, na ramieniu Nick, z tyłu gdzieś na dole wzmianka odnośnie stałej ekipy rybnickiej- raczej skromnie bez odpustu, przejrzyście no i kurczę lubię kolor biały mam na myśli biała koszulka z nadruk, hmm... w kolorze auta ?
Co do kolegi Kuna, który się wypowiedział kilka stron wcześniej, ja nie mam nic przeciwko, był raz czy dwa razy na spocie, sprawa do przedyskutowania z resztą.
Dobra, tyle Może ktoś ma ochotę na spontana ?
Pozwolę sobie wtrącić się w dyskusję skoro nie ma konkretów.
Po pierwsze- Impreza
No więc impreza miała być kameralna i miała obejmować uczestników klubu, przede wszystkim naszą spotową ekipę. Jak dla mnie to takie skromne opcje:
-wypad z co najmniej jednym noclegiem <ok>
-wypad na miasto/dyskę w weekend <ok>
-wypad „na dzikusa” z noclegiem w autach czy ewentualnych namiotach <ok>
-zapraszanie kogo popadnie na nie
-zapraszanie lasek, z całym szacunkiem, również na nie
…byłem na podobnej imprezie (większość ze swoimi koffaniami) i więcej razy sobie daruję Jednak widzę tutaj większość jest za więc raczej zostanę przegłosowany, w tym wypadku nikt nie będzie psuł sobie imprezy i bawcie się dobrze a my jako ekipa spotowa (i tylko spotowa) możemy przecież w obojętnie który weekend wybrać się na miasto/imprezę/dyskę/do pubu.
Wracając jeszcze do miejscowy mogę jutro przedzwonić na „kotwicę” a raczej do Nawy (zaraz za pierwszym zalewem, przejeżdżamy obok jadąc na nasze miejsce nad Zalewem Rybnickim) i popytać, jednak z tego o pamiętam ok. 150-200zł za domek i ludu wejdzie ile da radę. Blisko, przyjemnie nad samą wodą, tanio, inne domki też imprezują, miejsce na grill, ogólnie fajnie.
Się rozpisał…
Po drugie- Koszulki
Pomysł super, jestem za. Jeżeli i tu mogę wtrącić swoje 3 grosze to mi by się widziała koszulka z logiem Audi na klacie, na ramieniu Nick, z tyłu gdzieś na dole wzmianka odnośnie stałej ekipy rybnickiej- raczej skromnie bez odpustu, przejrzyście no i kurczę lubię kolor biały mam na myśli biała koszulka z nadruk, hmm... w kolorze auta ?
Co do kolegi Kuna, który się wypowiedział kilka stron wcześniej, ja nie mam nic przeciwko, był raz czy dwa razy na spocie, sprawa do przedyskutowania z resztą.
Dobra, tyle Może ktoś ma ochotę na spontana ?
- grzechas_audi
- Forum Audi 80