[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Dzięki Panowie za super spota jak zawsze, brakowało mi was...
[ Dodano: 2011-08-25, 00:35 ]
Panowie a tutaj zamieszczam moją propozycję koszulki...
Nick z przodu oczywiście odpowiedni do klubowicza, z tyłu tak jak mówiłem jest zarys mapki Rybnika znaczek Audi w ori czcionce, natomiast Rybnik Team w czcionce "Rybnik".
Mile widziane męskie i damskie
Taka jest moja propozycja, a co z tego zostawicie i co zmienicie, to już zależy od wszystkich <ok>
[ Dodano: 2011-08-25, 00:35 ]
Panowie a tutaj zamieszczam moją propozycję koszulki...
Nick z przodu oczywiście odpowiedni do klubowicza, z tyłu tak jak mówiłem jest zarys mapki Rybnika znaczek Audi w ori czcionce, natomiast Rybnik Team w czcionce "Rybnik".
Mile widziane męskie i damskie
Taka jest moja propozycja, a co z tego zostawicie i co zmienicie, to już zależy od wszystkich <ok>
najlepszego :lol:
[ Dodano: 2011-08-25, 19:28 ]
http://moto.allegro.pl/audi-80-b4-1-9td ... 19992.html
ej to nie jest czasem Avant kolegi z Torunia, który brał udział ostatnio w trailerze dja???
fura zgnieciona konkretnie, żal patrzeć :cry:
[ Dodano: 2011-08-25, 19:28 ]
http://moto.allegro.pl/audi-80-b4-1-9td ... 19992.html
ej to nie jest czasem Avant kolegi z Torunia, który brał udział ostatnio w trailerze dja???
fura zgnieciona konkretnie, żal patrzeć :cry:
panopwie mam niemila wiadomosc odnosnie imprezy dzwonilem ale niestety maja tylko jeden domek wolny na 7 osob reszta pozajmowana (za dlugo zwlekalismy) po szybkim telefonie do zela probowalem sie dogadac ze wezmiemy ten jeden domek a pare osob by spalo w autach ale niestety wlasciciel niechcial nam pojsc na reke.... wolne terminy maja jeszcze w pazdzierniku bo firmy porezerwowaly domki we wrzesniu na jakies imprezy integracyjne.....wiec jest jeszcze jedna opcja jedziemy nad jeziorko np. pszczyna poreba lub jak to grubylsd muwil nad olze i grilujemy i pijemy a spimy w samochodach wiadomo ze szybko sie teraz robi ciemno ale moglbym wziasc agregacik i swiatlo bylo by zoorganizowane wiec co wy na to??????czekam na opinie
Lecą foty
Dzięki, pozdrawiam !
[ Dodano: 2011-08-26, 20:40 ]
Łajdak, właśnie gadałem z Grubym i Olzy nie poleca z uwagi na nieciekawe towarzystwo- najbardziej szkoda aut. Myślę, że albo ta Poręba albo opcja od KR-teca (ale tu z tego co pamiętam pierwszy weeeknd września odpada, więc również mało ciekawie).
Czy na Porębę trzeba coś rezerwować/załatwiać/płacić ?
Dzięki, pozdrawiam !
[ Dodano: 2011-08-26, 20:40 ]
Łajdak, właśnie gadałem z Grubym i Olzy nie poleca z uwagi na nieciekawe towarzystwo- najbardziej szkoda aut. Myślę, że albo ta Poręba albo opcja od KR-teca (ale tu z tego co pamiętam pierwszy weeeknd września odpada, więc również mało ciekawie).
Czy na Porębę trzeba coś rezerwować/załatwiać/płacić ?