[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
Ja niestety odpadam z przyczyn finansowych,kurwicy i braku samochodu...
Dziasiaj miałem mały UNFALL i bliskie spotkanie z wysokim krawężnikiem,pniami drzew itd itd... Zawieszenie,chlodnica,klima,felgi na przodku,przednia szyba itd rozjebane... czekam aż mój mechanik rozbierze samochód i określi jasno co trzeba robic...
Tak więc miłej zabawy Panowie... Ja pogrążam się w żałobie (((((((
Dziasiaj miałem mały UNFALL i bliskie spotkanie z wysokim krawężnikiem,pniami drzew itd itd... Zawieszenie,chlodnica,klima,felgi na przodku,przednia szyba itd rozjebane... czekam aż mój mechanik rozbierze samochód i określi jasno co trzeba robic...
Tak więc miłej zabawy Panowie... Ja pogrążam się w żałobie (((((((
Gruby prawie spadłem z roweru jak przeczytałem Twojego eska Może poprostu z kimś byś się zabrał ? Zatopić smuta...
Szczegóły obgadamy w środę, ok ? Póki co wyjazd w sobotkę, godzinę i miejsce ustalimy na spocie i z pewnością powiadomimy tego, kto nie będzie mógł przyjechać w środę, ale liczę na frekwencję przynajmniej taką jak w zeszłym tygodniu
Co do środy, po staremu- Makro ?
Szczegóły obgadamy w środę, ok ? Póki co wyjazd w sobotkę, godzinę i miejsce ustalimy na spocie i z pewnością powiadomimy tego, kto nie będzie mógł przyjechać w środę, ale liczę na frekwencję przynajmniej taką jak w zeszłym tygodniu
Co do środy, po staremu- Makro ?
Po rozebraniu samochodu nie wygląda to tak tragicznie... lecz mimo wszystko jest duzo do roboty,ale jakoś dam rade <ok> Chłodnica,klima,silnik i miska olejowa sa OK,zawiecha częściowo do roboty... da sie Niunie przywrócić do życia
Dzisiaj zawiozłem Felgi do prostowania,spawania i malowania... tak więc licze że do 2 tygodni będe miał Samochodzik
Pozdro
Dydo jak bys jechał w środe na Spota to się z toba chętnie zabiore
Dzisiaj zawiozłem Felgi do prostowania,spawania i malowania... tak więc licze że do 2 tygodni będe miał Samochodzik
Pozdro
Dydo jak bys jechał w środe na Spota to się z toba chętnie zabiore