[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
PEPEK pisze:ŁAJDAK no to tyle dobrze że nie wielkie szkody :mrgreen: :mrgreen:
AudiLaziska jak chcesz zostać na noc, nie mieć wykładu z języka węgierskiego i przy okazji wyrwanego boczka z drzwi to lepiej śpij sam w samochodzie :lol: :lol: :lol: a dlaczego tak mówie, to już Ci zacni koledzy opowiedzą historie z ostatnich podbojów Poręby :mrgreen: :mrgreen:
haha no już mnie to zleksza przeraziło ale myślę, że nie będzie aż tak źle w tak zacnym gronie nie mam się czego obawiać ... chyba :mrgreen:
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Spot udany, znów nowy klubowicz się napatoczył, więc grono miejmy nadzieję sukcesywnie będzie się jeszcze powiększać
Postanowione- następny spot, 2 maja, odbędzie się w Porębie k. Pszczyny. Wyjazd do dogadania, ale pewnie i tak pojedziemy na raty.
Damian was również chcę tam zobaczyć jako pełnoprawnych klubowiczów <ok>
Dalsze info w temacie, także śledzić
Postanowione- następny spot, 2 maja, odbędzie się w Porębie k. Pszczyny. Wyjazd do dogadania, ale pewnie i tak pojedziemy na raty.
Damian was również chcę tam zobaczyć jako pełnoprawnych klubowiczów <ok>
Dalsze info w temacie, także śledzić
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
W ziązku z środowym wypadem do Poręby nad jezioro- wstępnie spotykamy się o 14:00 na Makro. Jedziemy na Pszczynę i tam w okolicach 14:40-14:50 mamy spotkać się z ekipą pszczyńską i ruszyć na miejsce (planowany czas przyjazdu- ok. 15:00); reszta będzie dołączać bo niesposób ustalić jednej wspólnej godziny
Potrzeba nam grilla, kto chętny by takowy sprzęt przywieźć ?
Stoliczek będzie, 2 krzesełka ze sobą biorę, śpiwór również będę miał ale będzie okazja mi go zwinąć po pijaku :roll:
Potrzeba nam grilla, kto chętny by takowy sprzęt przywieźć ?
Stoliczek będzie, 2 krzesełka ze sobą biorę, śpiwór również będę miał ale będzie okazja mi go zwinąć po pijaku :roll:
Żelu nicponiu jeden czemu żeś nie dzwonił ja do belgi mam rzut beretem :evil:Żelu pisze:Zdjęcia zamieszczam dopiero dziś, w czwartek miałem niezaplanowaną wycieczkę do Belgii.
https://picasaweb.google.com/1098874425 ... ttXv24XoOw#