[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Witam Panowie mam pytanko chce kupic kabelki zeby podlaczyc autko pod kompa znalazlem na allegro ale nie wiem czy beda dobre http://allegro.pl/inter-vag-usb-kkl-z-k ... 88651.html co o nich mysliscie??
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
dobre mam takie same ale powiem szczerze ze ja za taki zestaw z vag-iem na cd zaplacilem 67zl z przesylka i dziala bardzo dobrze :mrgreen:urban089 pisze:Witam Panowie mam pytanko chce kupic kabelki zeby podlaczyc autko pod kompa znalazlem na allegro ale nie wiem czy beda dobre http://allegro.pl/inter-vag-usb-kkl-z-k ... 88651.html co o nich mysliscie??
Witam Panowie <ok>
Sorrki że piszę tu w tym temacie, ale potrzebuję pomocy ludzi z okolic Rybnika...
Z wczoraj na dzisiaj w nocy włamali mi się do niuni, rozpieprzyli szybę, skradli radio, i parę innych rzeczy. I tutaj moja prośba do was, jeśli by ktoś słyszał że ktoś ma na sprzedaż radio AUDI SYMPHONY I proszę dajcie mi znać...
Na policji byłem, ale nie mam co na nich liczyć, dlatego liczę na was Koledzy :cry:
Sorrki że piszę tu w tym temacie, ale potrzebuję pomocy ludzi z okolic Rybnika...
Z wczoraj na dzisiaj w nocy włamali mi się do niuni, rozpieprzyli szybę, skradli radio, i parę innych rzeczy. I tutaj moja prośba do was, jeśli by ktoś słyszał że ktoś ma na sprzedaż radio AUDI SYMPHONY I proszę dajcie mi znać...
Na policji byłem, ale nie mam co na nich liczyć, dlatego liczę na was Koledzy :cry:
Dzięki Żelu, wiele wyrzeczeń mnie kosztowało te radio i jeszcze teraz szybka i uszczelka do wymiany kiedy mam masę wydatków
Wiem że się nie mam sugerować i też już szukam, a radyjko było z A6 i żeby pasiło do 80 to musiałem przyciąć przedni panel, po zatem pamiętam do niego kod, więc raczej charakterystyczne było...
Żelu, masz gg :?: chciałbym z tobą popisać na pewien temat...
[ Dodano: 2010-11-14, 19:14 ]
Panowie, z góry wam dziękuję za pomoc...
Wiem że się nie mam sugerować i też już szukam, a radyjko było z A6 i żeby pasiło do 80 to musiałem przyciąć przedni panel, po zatem pamiętam do niego kod, więc raczej charakterystyczne było...
Żelu, masz gg :?: chciałbym z tobą popisać na pewien temat...
[ Dodano: 2010-11-14, 19:14 ]
Panowie, z góry wam dziękuję za pomoc...