[Kozy] Zlot Kamieniołom II - info. zawsze pierwszy post !
- wampir1988
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Od: "Audi 80 Klub Polska" <Audi 80 Klub Polska@audi80.pl>SzymekB pisze: A od kogo dostałeś maila ??
Do: Undisclosed-recipients: ;
Temat: Zlot grupy południe
Data: 15 kwietnia 2012 22:25
Nie lubimy takiego tonu i to nie żartspaykee pisze:to chyba żart, żeby na jakiś tam spot wysyłać powiadomienie na maila ... nie jadę, mogliście dać info dzień przed, wtedy byście mieli frekwencję ...
Nie każdy przegląda dokładnie całe forum a chciał by jechać na zlot - ten mail jest powiadomieniem właśnie dla takich klubowiczów !
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jakiego tonu?ziemor pisze: Nie lubimy takiego tonu i to nie żart
i jakie "my", komuna się skończyła, już nie ma towarzyszy.
ok, doskonale to rozumiem, tylko zastanawia mnie, czemu nie ma takiej informacji dotyczących innych zlotów, tylko tego konkretnego? ktoś dobrze polizał <rotfl>ziemor pisze:Nie każdy przegląda dokładnie całe forum a chciał by jechać na zlot - ten mail jest powiadomieniem właśnie dla takich klubowiczów !
tak tylko sobie dumam. I to wszystko w temacie, już więcej nie piszę. <mikolaj>
spaykee pisze:jakiego tonu?ziemor pisze: Nie lubimy takiego tonu i to nie żart
i jakie "my", komuna się skończyła, już nie ma towarzyszy.ok, doskonale to rozumiem, tylko zastanawia mnie, czemu nie ma takiej informacji dotyczących innych zlotów, tylko tego konkretnego? ktoś dobrze polizał <rotfl>ziemor pisze:Nie każdy przegląda dokładnie całe forum a chciał by jechać na zlot - ten mail jest powiadomieniem właśnie dla takich klubowiczów !
tak tylko sobie dumam. I to wszystko w temacie, już więcej nie piszę. <mikolaj>
Dlatego nie ma takiej informacji, ponieważ Ziemior do naaszych zlotów przklada się bardzo rzetelnie i załatwił e-mail klubowy...
Co do tego żartu odpowiem krótko.... Punkt 25 regulaminu :mrgreen:
pozdro
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
spamuje <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>IC69 pisze:spaykee, a Ty co tu robisz?
dostałem powiadomienie na maila to pisze :->
zabić to mało :lol:Kubik pisze: Bo poprosił o niego jeden z organizatorów. Nie jest to żadna tajemnica.
oraj pole, nie czytam regulaminu, któy co tydzień się zmienia bez powiadomienia. Przeczytałem go gdy się logowałem 5 lat temu. nie mam zamiaru go czytać po raz enty tylko dlatego, bo ktoś coś zmienił i nie raczył wysłać spamu na poczte z wiadomością o tym fakcie :->SzymekB pisze: Co do tego żartu odpowiem krótko.... Punkt 25 regulaminu :mrgreen:
pozdro 600SzymekB pisze: pozdro