geriatria - (Historia)
- Francis1982
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- hudy
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Ja osobiście kręgosłup mam w kształcie litery S ale też jest w tym dużo mojej winy... Ogólnie z kośćmi ludzie mają teraz dużo problemów. Widziałeś 10 lat temu żeby tyle było operacji np na endoprotezę biodra? Mój znajomy który mia 36 lat ostatnio ja przeszedł. 36 lat gościu i już problem z biodrami. Trują nas tym pieprzonym przetworzonym żarciem. Gdzie nie popatrzysz na skład to wszędzie E...
Ostatnio oglądałem na Discovery czy na Planete film dokumentalny o chemikaliach stosowanych w tekstyliach. Każde ubranie z chin jest pryskane chemikaliami by nie zapleśniało w podróży. Chemikalia oczywiście bardzo trujące. Ludzie mdleją po otwarci kontenerów itp. Te ubrania są prane by pozbyć się chemikaliów. Chemikalia płyną z wodą do oczyszczalni. W oczyszczalni odseparowuje się wodę od rożnych stałych związków które sprzedawane są rolnikom jako nawóz. Rolnicy nawożą tymi chemikaliami swoje pola a my później to jemy... Komentować nie ma potrzeby...
Ostatnio oglądałem na Discovery czy na Planete film dokumentalny o chemikaliach stosowanych w tekstyliach. Każde ubranie z chin jest pryskane chemikaliami by nie zapleśniało w podróży. Chemikalia oczywiście bardzo trujące. Ludzie mdleją po otwarci kontenerów itp. Te ubrania są prane by pozbyć się chemikaliów. Chemikalia płyną z wodą do oczyszczalni. W oczyszczalni odseparowuje się wodę od rożnych stałych związków które sprzedawane są rolnikom jako nawóz. Rolnicy nawożą tymi chemikaliami swoje pola a my później to jemy... Komentować nie ma potrzeby...